HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.09 23:12 Frissítve: 2018.07.09 23:31

NS: Júlio Baptista Dél-Amerika leszerepléséről, Bölöni a francia–belgáról – kedd

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

 

A világbajnokság egyik legnagyobb csatája következik kedd este: az első elődöntőben a franciák és a belgák mérkőznek meg. A jelenleg az Antwerp szakmai munkáját irányító Bölöni László dolgozott Belgium mellett Franciaországban is, jól ismeri mindkét ország labdarúgását, ráadásul a két válogatottból összesen három futballista megfordult a keze alatt is. Hogy a magyar származású, 108-szoros román válogatott szakember melyik gárdát tartja esélyesebbnek a fináléba kerülésre, s szerinte mi dönthet a szentpétervári összecsapáson, kiderül összeállításunkból.

A korábbi brazil válogatott futballista, Júlio Baptista a FIFA vb-nagyköveteként látogatott el Oroszországban. A moszkvai Vörös téren labdázgatott kicsit néhány szerencsés kisgyerekkel, majd válaszolt a sajtó, így kiküldött munkatársunk kérdéseire is. A többek között a Real Madridban, az Arsenalban és az AS Romában is megforduló futballista kifejtette, szerinte miért nem jutott be egyetlen dél-amerikai válogatott sem a vb-n a legjobb négy közé, s arról is beszélt, szükség lesz a jövőben a kapitány, Tite munkájára és Neymar futballjára az ötszörös világbajnoknál.

Miközben a világ az oroszországi vb-re figyel, a magyar csapatok kénytelenek megkezdeni szereplésüket az európai kupaporondon. Pontosabban a BL és az El selejtezőjében. Elsőként a Mol Vidi mutatkozik be, amely néhány éve még könnyed ujjgyakorlatként várhatta volna a Dudelange elleni találkozót, ám mióta a válogatott kínos vereséget szenvedett Luxemburgban, megtanultuk tisztelni a nagyhercegség futballját is. Munkatársunk a helyszínről számolt be arról, miként is várják odakint a mérkőzést.

Babos Tímea személyében először van világranglistát vezető játékosa a magyar teniszsportnak. A soproni versenyző hétfőtől a női párosok ranglistájának élén áll majd, függetlenül attól, miként végez párjával, a francia Kristina Mladenoviccsal az angol nyílt nemzetközi bajnokságon. Amúgy Wimbledonban is kiválóan menetel az egyre sikeresebb duó, immár a negyedöntőben állomásozik.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.07.13 15:06:14

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Varga Roli, Szász Kitti és Kálnoki-Kis Dávid megmutatta az övét és leesett az állunk! (X)

2018.07.13 14:02:59

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Az idei nemzetközi eredmények alapján a magyarok közül öten is a világ élmezőnyéhez tartoznak.

2018.07.12 15:53:55

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Több mint harminc sportág közül lehet választani a legsportosabb nyári fesztiválon.

2018.07.05 21:35:51

Egyéb egyéni GALAMBOS DÁNIEL, TUMBÁSZ HÉDI (fotó)

Juhász Adrián besegít a családi gazdaságba, míg a szabadidejét igyekszik kislányával, Dézivel tölteni.

2018.07.02 00:25:56

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL A megalomániával az a baj, hogy önmozgása van. Ha a pénz, tehát az üzlet szempontjai vezérlik, esély sincs a megálljra. A futball a legjobb példa rá.

HIRDETÉS
HIRDETÉS