HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.09 23:12 Frissítve: 2018.07.09 23:31

NS: Júlio Baptista Dél-Amerika leszerepléséről, Bölöni a francia–belgáról – kedd

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

 

A világbajnokság egyik legnagyobb csatája következik kedd este: az első elődöntőben a franciák és a belgák mérkőznek meg. A jelenleg az Antwerp szakmai munkáját irányító Bölöni László dolgozott Belgium mellett Franciaországban is, jól ismeri mindkét ország labdarúgását, ráadásul a két válogatottból összesen három futballista megfordult a keze alatt is. Hogy a magyar származású, 108-szoros román válogatott szakember melyik gárdát tartja esélyesebbnek a fináléba kerülésre, s szerinte mi dönthet a szentpétervári összecsapáson, kiderül összeállításunkból.

A korábbi brazil válogatott futballista, Júlio Baptista a FIFA vb-nagyköveteként látogatott el Oroszországban. A moszkvai Vörös téren labdázgatott kicsit néhány szerencsés kisgyerekkel, majd válaszolt a sajtó, így kiküldött munkatársunk kérdéseire is. A többek között a Real Madridban, az Arsenalban és az AS Romában is megforduló futballista kifejtette, szerinte miért nem jutott be egyetlen dél-amerikai válogatott sem a vb-n a legjobb négy közé, s arról is beszélt, szükség lesz a jövőben a kapitány, Tite munkájára és Neymar futballjára az ötszörös világbajnoknál.

Miközben a világ az oroszországi vb-re figyel, a magyar csapatok kénytelenek megkezdeni szereplésüket az európai kupaporondon. Pontosabban a BL és az El selejtezőjében. Elsőként a Mol Vidi mutatkozik be, amely néhány éve még könnyed ujjgyakorlatként várhatta volna a Dudelange elleni találkozót, ám mióta a válogatott kínos vereséget szenvedett Luxemburgban, megtanultuk tisztelni a nagyhercegség futballját is. Munkatársunk a helyszínről számolt be arról, miként is várják odakint a mérkőzést.

Babos Tímea személyében először van világranglistát vezető játékosa a magyar teniszsportnak. A soproni versenyző hétfőtől a női párosok ranglistájának élén áll majd, függetlenül attól, miként végez párjával, a francia Kristina Mladenoviccsal az angol nyílt nemzetközi bajnokságon. Amúgy Wimbledonban is kiválóan menetel az egyre sikeresebb duó, immár a negyedöntőben állomásozik.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.18 23:25:30

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Oké, mindketten festetik a hajukat, és Sly a botoxtól sem riadt vissza, ettől még le a kalappal a »forever young« legendák előtt, hogy képtelenek lankadni.

2018.09.18 11:16:05

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.09.17 17:14:57

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Volt, aki a meccse félidejében közölte, elég volt • Niki Lauda az 1979-es Kanadai Nagydíj szabadedzésén sokkolta a világot.

2018.09.17 15:47:26

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Mindössze egy évvel bemutatása után továbbra is kitart a piacvezető Nissan LEAF-et övező lelkesedés Magyarországon. (x)

2018.09.16 23:24:04

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Roppant népszerűek voltunk Szöulban az olimpia napjaiban. Még a taxisofőrök arca is felderült, amikor magyarok szálltak be az autójukba, más kérdés, hogy nem mindig találtak oda a megadott címre.

HIRDETÉS
HIRDETÉS