NS: izzadó nagyok; Federer hazatért – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.16. 22:23
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Három meccsel folytatódott és befejeződött az OTP Bank Liga 1. fordulója. Három oldalon a Ferencváros, a Videoton és a Vasas, azaz három Európa-liga-indulónk hazai szenvedéséről – avagy a Puskás Akadémia, a Balmazújváros és a Diósgyőr bravúros idénykezdetéről.
Három meccsel folytatódott és befejeződött az OTP Bank Liga 1. fordulója.
Három oldalon a Ferencváros, a Videoton és a Vasas, azaz három Európa-liga-indulónk hazai szenvedéséről – avagy a Puskás Akadémia, a Balmazújváros és a Diósgyőr bravúros idénykezdetéről.

Vizes világbajnokság 5 oldalon. Interjú Olasz Annával és a tv-s Kokó, Risztov duóval; tudósítás a női vízilabdatorna magyar–japán mérkőzéséről; Gór Nagytól Manherczig, avagy hétfőn vízbe mennek a fiúk is.

Mi vár ránk Kolozsváron? Körkép az Európa-bajnokságra készülő férfi kosárlabda-válogatottról.

Roger Federer felülmúlhatatlan. A Wimbledonban duplán történelmet író svájci klasszisról Klein Ron írt meg mindent, amit egy nyolcszoros wimbledoni és 19-szeres Grand Slam-győztesről megírni illik.

...és tudósítások, interjúk, nyilatkozatok, háttéranyagok a Formula–1-es Brit Nagydíjról, Michelisz Nobert argentin futamáról, a női röplabdázók World GP-jéről és a kajak-kenu Európa-bajnokságról.

És ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – a disszidálásra készülő Varga Zoltánnal, az AS Romát útjára indító Újpesttel és az első táblás Maróczy Gézával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik