NS: Gyurta a hátfájása ellenére élete legjobbjára készül; Hamilton ismét kavarja… – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.13. 23:29
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
Ma elkezdődik minden idők legrangosabb hazai rendezésű sporteseménye, a vizes világbajnokság. Az elkövetkező 17 napban 76 aranyérem talál gazdára, s reményeink szerint magyar sikereknek, érmeknek is örülhetünk a Duna Arénában, a Margitszigeten, a Városligetben és Balatonfüreden. Pénteki számunkban hat oldalon foglalkozunk a világbajnoksággal. Kovács Erika Gyurta Dániellel készített nagyinterjút, az olimpiai és világbajnok mellúszó többek között a hátfájásáról is őszintén beszél. Deák Zsigmond a kilencvenes évek mellúszócsillagával, Rózsa Norberttel nosztalgiázott, Pircs Anikó pedig a műugrók és a műúszók mezőnyét mutatja be. Összeállításunkból természetesen nem maradhat ki a világbajnokság teljes programja sem.

Nagy Dominik, a Legia Warszawa magyar középpályása örül a Bajnokok Ligája selejtezőjében szerzett góljának, de még boldogabb lenne, ha a Bajnokok Ligája főtábláján találna a kapuba. A Lengyelországban légióskodó futballistával Borsi Gergely beszélgetett.

Másfél hónappal a kinevezése után közös megegyezéssel távozott a szolnoki kosárlabdacsapattól Andreas Wagner, aki röpke regnálása során egyetlen mérkőzésen sem irányította a hétszeres magyar bajnokot. Vajon mi lehet a háttérben? Fazekas Zoltán írása.

Úgy tűnik, Lewis Hamilton, ha akarja, ha nem, mindig belekeveredik valamilyen botrányba, ami után magyarázkodhat az újságírók előtt. Noha legutóbb valójában Sebastian Vettel volt a hunyó, ezúttal már a brit világbajnok verte ki sokaknál a biztosítékot azzal, hogy fittyet hányva a Formula–1 nagyszabású törekvésére és a hazai rajongókra, egyedüliként nem vett részt a londoni utcai parádén. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Pénteki Sportkrém-mellékletünk tartalmából: Csinos hölgy a szőnyegen: Barka Emese szertornásznak készült, ehhez képest birkózó lett belőle; Cipőbolond futballisták: az a jó, ha húsz pár utcai cipő pihen otthon a szekrényben; A vízilabdatorna meccseit tizenhat kamerával közvetíti majd a sportcsatorna.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik