NS: Golovin pillanatok alatt sztár lett; Ronaldo mesteri triplája – szombat

Vágólapra másolva!
2018.06.15. 23:48
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság második napja sem szűkölködött érdekességekben. A helyszínen lévő kollégáink közül...
Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság második napja sem szűkölködött érdekességekben. A helyszínen lévő kollégáink közül...

...Ilku Miklós a nemzetisport.hu-nak percről perce tudósította, mi minden történt a világbajnokság második napján. „Sztárleltár" készült azokról, akik a megnyitóünnepség után a VIP-páholyból nézték végig a nyitó mérkőzést, elemzés született arról, mitől játszott olyan dinamikusan az orosz válogatott, és természetesen honlapunk tudósítója is beszámolt arról, hogy Sztanyiszlav Csercseszov kapitányt a lefújás után felhívta az orosz elnök, Vlagyimir Putyin.

...Szeli Mátyás a győzelmet ünneplő moszkvaiak között megtapasztalhatta, hogy a vb-n a jobb játékosok szinte szemvillanás alatt válnak kedvenccé: a hazaiaknál sztárstátuszba került Alekszandr Golovin, aki a szaúdiak elleni nyitó meccsen mutatott produkciója után a Juventus légiósa lehet a jövőben.

...Csillag Péter a világbajnokság egyik legnagyobb rangadójának beharangozott, ráadásul a nyitány előtt a „kapitánybalhé" miatt amúgy is az érdeklődés fókuszába kerülő Spanyolország–Portugália találkozóról tudósított. A futballcsata egyik érdekességét szolgáltatta, hogy péntek délben derült ki, hogy Cristiano Ronaldo adócsalás miatt két év felfüggesztett börtönbüntetést kaphat, majd este mesterhármast szerzett a spanyolok ellen.

Emellett beszámolunk arról is, hogy...

...német lapértesülés szerint Willi Orban, az RB Leipzig középhátvédje a magyar válogatott mellett döntött, így az őszi Nemzetek Ligája-meccseken már ott lehet Georges Leekens keretében.

...a női röplabda Európa-liga budapesti döntőjében csak egy játszma erejéig tudott a magyar válogatott lépést tartani a bolgárokkal, így a 2015-ös siker után most a második helyen végzett, de azért az ezüst is szépen csillog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik