NS: Gerets szerint Leekens nem ezt érdemelte – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.24. 22:25
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Andrej Kancselszkisz, az orosz válogatott és a Manchester United egykori remek középpályása a vb helyszínén Csillag Péternek adott exkluzív interjút. Ebben kifejti, hogy a Szaúd-Arábia és Egyiptom elleni győzelmek ellenére fenntartja korábbi állítását: gyenge ez az orosz csapat. Szerinte az Uruguay elleni csoportzáró lesz a fokmérő.
Andrej Kancselszkisz, az orosz válogatott és a Manchester United egykori remek középpályása a vb helyszínén Csillag Péternek adott exkluzív interjút.
Ebben kifejti, hogy a Szaúd-Arábia és Egyiptom elleni győzelmek ellenére fenntartja korábbi állítását: gyenge ez az orosz csapat. Szerinte az Uruguay elleni csoportzáró lesz a fokmérő.

További tudósítások, interjúk, sztorik, győztesek és vesztesek a világbajnokság összesen 9 oldalán. A portugálok Irán elleni élet-halál harcától az angolok gáláján át a Kroos nevű német defibrillátorig.

Eric Gerets, a ’80-as évek egyik legjobb jobbhátvédje nem érti, Georges Leekens miért nem kapott több bizalmat. Az Eb-ezüstérmes és BEK-győztes belga védő szerint honfitársának meg kellett volna adni a lehetőséget, hogy befejezze, amit elkezdett. Viszont Belgium igenis megnyerheti a vb-t…

Zsoldos Barna a Francia Nagydíjon követte figyelemmel Hamilton feltámadását. Az F1 vasárnapjáról kulisszatitkok, interjúk és vélemények másfél oldalon.

Ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon – a 17 éves Pelével, a Csepel bajnoki címével, az első magyar vb-ezüsttel és Schlosser Imre jutalomjátékával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik