NS: exkluzív interjú a Milan bajnokcsapatának tagjával – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.29. 23:48
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Most alighanem jót kellene derülnünk azon, hogy a Gyárfás Tamás vezette úszószövetség kedden kakasszóra sikeresen megtagadta a Gyárfás Tamás vezette vizes vb-szervezőbizottság által kiválasztott két kabalafigurát, Willyt és Lillyt, csak hát ennél sokkal komolyabb ügy az úszósportban dúló háborúskodás: ha még sokáig eltart, annak nemcsak a vb-rendezés, de a 2024-es budapesti olimpiai pályázat is kárát láthatja. Ballai Attila véleménycikkében felméri a tájat csata közben.

Gyárfás Tamás vezette úszószövetség kedden kakasszóra sikeresen megtagadta a Gyárfás Tamás vezette vizes vb-szervezőbizottság által kiválasztott két kabalafigurát, Willyt és Lillyt, csak hát ennél sokkal komolyabb ügy az úszósportban dúló háborúskodás: ha még sokáig eltart, annak nemcsak a vb-rendezés, de a 2024-es budapesti olimpiai pályázat is kárát láthatja. Ballai Attila véleménycikkében felméri a tájat csata közben.

Ott voltunk Rákospalotán és Győrben is, amikor a kiscsapatok megpróbáltak borsot törni az NB I-es ellenfelek orra alá, és ennek kapcsán megnéztük, ki tartja életben a REAC-ot, és hogyan szállt el az élet a Győri ETO-ból – illetve hogyan pislákol még, és hogyan sikerült így is majdnem kipöckölni az első osztály listavezetőjét a Magyar Kupából.

Valami nem stimmel Debrecenben, és a klub egykori játékosaival, Arany Lászlóval, Habi Ronalddal és Igor Bogdanoviccsal arra próbálunk rájönni: mi az.

Futács Márkó 11 bajnoki után öt gólnál jár a Hajduk Splitben, és bár két éve senki sem beszélt vele a válogatott környékéről, ő azért szeretné, ha újra felfedeznék – de azt is tudja, ehhez nagyjából kétszer ennyi gólt kellene szereznie.

A Milan bajnokcsapatának tagja, Luca Antonini Csillag Péternek adott exkluzív interjújában arról beszélt, már nem emberközeli a futball – de azért vannak gyönyörű emlékei is.

Szucsánszki Zita egyelőre nem tudja, hogy orrtörése után ott lehet-e a vasárnap kezdődő svédországi Európa-bajnokságon, azt viszont igen, hogy nem játszhat védőmaszkban, az ugyanis tiltott. Addig is nemcsak kálváriáját meséli el a kolozsvári sportcsarnoktól a budapesti fül-orr-gégészetig, hanem azt is, miért mondta, hogy talán ez lesz az utolsó nagy nemzetközi tornája.

Szerdán rajtol a férfi vízilabda Bajnokok Ligájafőtáblája, mi pedig szokásos egyoldalas, elemző jellegű összeállításunkkal köszöntjük a többek közt egy OSC–Szolnok rangadóval induló sorozatot. Tippek, tudnivalók, és a szezon legjei – szerintünk.

Kővágó Zoltán nekivág még egy olimpiai ciklusnak, és tele van lelkesedéssel – de azért fenntartja, amit Rio után mondott, miszerint a német riválisok mérnöki hátterével nehéz felvenni a versenyt. És igen, ezt egy kicsit úgy is kell érteni, ahogy most önök is értik.

Szerdán Hajrá, foci! mellékletünk következik, amelyben most is elkalauzoljuk önöket az alacsonyabb osztályú futball csodálatos világába:

– A korábban az élvonalban is futballozó Dobos Attila visszatért szülőfalujába, s a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei élvonalban szereplő Tiszakesziben játszik

– Irigylésre méltó szurkolói bázissal rendelkezik az NB III-as Méhkerék, amelynek hazai mérkőzésein több mint ötszázan szorítanak a csapatért

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik