NS: celeb lett-e Király?; Mit érez Madaras? – kedd

Vágólapra másolva!
2016.07.04. 23:26
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Még tart az Eb, úgyhogy még mindig dupla a Nemzeti Sport.
Még tart az Eb, úgyhogy még mindig dupla a Nemzeti Sport.

Az első, Eb-jellegű újságban tovább beszélgetünk a franciaországi torna magyar hőseivel: most a kapus Király Gábor vall arról, hogy celeb lett-e belőle pusztán mert a világon végigsöpört a mackógatyaláz, vagy ugyanúgy edz a Haladásban. Önök szerint?

Még mindig örülünk ennek az egész Eb-szereplésnek, és most azt vesszük számba, milyen örvendetes hatásai lehetnek a sokat szenvedett kis futballunkra. Sőt a 32-szeres válogatott Nagy Antalt is megkérdezzük ugyanerről.

Bali, Seychelle, Balaton? Egy fenét, Priskin Tamásnak egy nap jutott a nyaralásra, és már rohant is a pozsonyi klubjához, a Slovanhoz. De úgy van vele, nagyobb baja sose legyen, elvégre maga volt a csoda, amit átélhetett.

Galambos Dániel Párizsban éjszakázott, ami annyiból érdekes most nekünk, hogy megvárta a bús, de büszke izlandiakat, és meghallgatta, mit mondanak a kiesés után.

Cristiano Ronaldo és Gareth Bale kapcsolatáról Szeli Mátyás igyekezett kideríteni mindent, amit csak lehetett, ami persze nem sok, tekintve a két szűkszavú érintettet, de akkor is – mégiscsak egymás ellen játszanak szerdán.

Na jó, ilyen sztorit még nem olvastak: Csillag Péter most annak járt utána, hogy az I. világháború egyik legvéresebb ütközetében, a somme-i csatában hogyan rúgták a labdát a lövészárkok között.

Ami lapunk hátsó felét illeti, ott is vannak érdekességek. Rác Benedek Balázs például ott volt, amikor Benedek Tibor kihirdette a riói olimpiára készülő tizenhármas keretet, és meg is kérdezte a kimaradó legendától, Madaras Norberttől, milyen érzés ezt megélni, valamint a kapitánytól is, mi van a döntés hátterében.

Folytatódik olimpiai reménységeinket bemutató sorozatunk is, most Lőrincz Viktorral, aki a családi ezüst mellett családi arannyal is kiegyezne.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik