nemzetisport.hu 2017.08.17 23:48 Frissítve: 2017.08.18 08:48

NS: Bogdán, a sörkészítő; Szucsánszki folytatja – péntek

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Réthy Béla az egyik legnevesebb német tv-s sportriporter. Tökéletesen ismeri a Bundesliga világát, ugyanakkor arra kínosan vigyáz, hogy a magánéletben ne barátkozzon a labdarúgókkal. Az újságíró lapunknak elmondta, szinte biztosra vehető, hogy a következő bajnokság végén is a Bayern München ünnepelhet, s arról is beszélt, miért nem baj, hogy külföldi befektetők nem szerezhetnek többségi tulajdont a német klubokban.

Szucsánszki Zitáról az a hír járta, hogy kihagyja a soron következő bajnokságot, mert kismamaszerepre készül. Mostanra azonban kiderült, hogy a Ferencváros irányítója mégis újra csapata rendelkezésére áll. Ehhez persze előbb fel kell épülnie súlyos sérüléséből, de most már hamarosan teljes erőbedobással edzhet. Hogy miért döntött a folytatás mellett, arról is őszintén beszélt a lapunknak adott interjúban.

Még mindig csak 22 éves Perl Zoltán, ám már jelentős légiós tapasztalat van mögötte. A válogatott kosaras azonban most hazatért, és nevelőegyesületében, a Falcóban folytatja pályafutását. Előbb azonban még a nemzeti együttessel szeretne bizonyítani az Európa-bajnokságon. Hogy hol tart Perl szerint a gárda felkészülése, s mi lehet a legnagyobb erénye a tornán, az is kiderül cikkünkből.

Bogdán Ádám álma teljesült azzal, hogy a Premier League-ben futballozhat. Pontosabban egyelőre arra összpontosít, hogy felépüljön a térdsérüléséből. A Liverpool kapusa büszke rá, hogy a világ egyik legnevesebb klubjához tartozhat, mégis úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy egy másik kultúrát is megismerjen. A Sportkrém mellékletben a futballista beszélt arról is, miért kezdett sörkészítésbe, és milyen tervei vannak a vállalkozással.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.09.21 23:11:05

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

NS-VÉLEMÉNY. A nemzetközi sportélet kifejlesztette az angol lebutított változatát, pár száz szóval, a három alap igeidővel, minden cicomától mentesen, de ez nem mindenütt nyomja agyon a kommunikációt.

2017.09.20 12:30:26

Egyéb egyéni MTI

A sorozat versenyeire februártól novemberig kerül sor, a magyarországi viadalt július 7-8-án rendezik.

2017.09.19 18:50:27

Egyéb egyéni PIRCS ANIKÓ

Zwickl-Veres Kata Németországban készülne fel az olimpiára Zwickl Dániel segítségével.

2017.09.19 23:51:49

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

NS-VÉLEMÉNY. Azzal talán még nem esünk a faji tisztogatás eléggé el nem ítélhető bűnébe, ha kimondjuk: a világ sportjában tapasztalható egyre zavaróbb és egyre kifogásoltabb jelenség nagyjából hasonló gyökerekből táplálkozik, mint a világ hétköznapi rendjét mind súlyosabban fenyegető migráció.

2017.09.15 10:58:49

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Kilencven sportág. Kétszázhatvan oldal. Ezernyi felejthetetlen pillanat.