nemzetisport.hu 2017.08.17 23:48 Frissítve: 2017.08.18 08:48

NS: Bogdán, a sörkészítő; Szucsánszki folytatja – péntek

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Réthy Béla az egyik legnevesebb német tv-s sportriporter. Tökéletesen ismeri a Bundesliga világát, ugyanakkor arra kínosan vigyáz, hogy a magánéletben ne barátkozzon a labdarúgókkal. Az újságíró lapunknak elmondta, szinte biztosra vehető, hogy a következő bajnokság végén is a Bayern München ünnepelhet, s arról is beszélt, miért nem baj, hogy külföldi befektetők nem szerezhetnek többségi tulajdont a német klubokban.

Szucsánszki Zitáról az a hír járta, hogy kihagyja a soron következő bajnokságot, mert kismamaszerepre készül. Mostanra azonban kiderült, hogy a Ferencváros irányítója mégis újra csapata rendelkezésére áll. Ehhez persze előbb fel kell épülnie súlyos sérüléséből, de most már hamarosan teljes erőbedobással edzhet. Hogy miért döntött a folytatás mellett, arról is őszintén beszélt a lapunknak adott interjúban.

Még mindig csak 22 éves Perl Zoltán, ám már jelentős légiós tapasztalat van mögötte. A válogatott kosaras azonban most hazatért, és nevelőegyesületében, a Falcóban folytatja pályafutását. Előbb azonban még a nemzeti együttessel szeretne bizonyítani az Európa-bajnokságon. Hogy hol tart Perl szerint a gárda felkészülése, s mi lehet a legnagyobb erénye a tornán, az is kiderül cikkünkből.

Bogdán Ádám álma teljesült azzal, hogy a Premier League-ben futballozhat. Pontosabban egyelőre arra összpontosít, hogy felépüljön a térdsérüléséből. A Liverpool kapusa büszke rá, hogy a világ egyik legnevesebb klubjához tartozhat, mégis úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy egy másik kultúrát is megismerjen. A Sportkrém mellékletben a futballista beszélt arról is, miért kezdett sörkészítésbe, és milyen tervei vannak a vállalkozással.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.20 00:09:41

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL Valószerűtlen, hogy Csecsenföld neve hallatán bárkinek is a sport, a kikapcsolódás és a szórakozás jutna elsőre eszébe.

2018.02.19 13:26:26

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Csütörtökön nyitja meg kapuit a Budapest Boat Show. (x)

2018.02.19 08:01:24

Egyéb egyéni PIRCS ANIKÓ

Győrik Csaba szövetségi kapitány nagy álma, hogy olimpiai számban is legyen siker.

2018.02.16 13:17:51

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Pályázatát a hr@mediaworks.hu e-mail címre várjuk.

2018.02.14 23:03:15

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A sütkérezés megmarad a versenyzőnek.