nemzetisport.hu 2017.08.17 23:48 Frissítve: 2017.08.18 08:48

NS: Bogdán, a sörkészítő; Szucsánszki folytatja – péntek

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Réthy Béla az egyik legnevesebb német tv-s sportriporter. Tökéletesen ismeri a Bundesliga világát, ugyanakkor arra kínosan vigyáz, hogy a magánéletben ne barátkozzon a labdarúgókkal. Az újságíró lapunknak elmondta, szinte biztosra vehető, hogy a következő bajnokság végén is a Bayern München ünnepelhet, s arról is beszélt, miért nem baj, hogy külföldi befektetők nem szerezhetnek többségi tulajdont a német klubokban.

Szucsánszki Zitáról az a hír járta, hogy kihagyja a soron következő bajnokságot, mert kismamaszerepre készül. Mostanra azonban kiderült, hogy a Ferencváros irányítója mégis újra csapata rendelkezésére áll. Ehhez persze előbb fel kell épülnie súlyos sérüléséből, de most már hamarosan teljes erőbedobással edzhet. Hogy miért döntött a folytatás mellett, arról is őszintén beszélt a lapunknak adott interjúban.

Még mindig csak 22 éves Perl Zoltán, ám már jelentős légiós tapasztalat van mögötte. A válogatott kosaras azonban most hazatért, és nevelőegyesületében, a Falcóban folytatja pályafutását. Előbb azonban még a nemzeti együttessel szeretne bizonyítani az Európa-bajnokságon. Hogy hol tart Perl szerint a gárda felkészülése, s mi lehet a legnagyobb erénye a tornán, az is kiderül cikkünkből.

Bogdán Ádám álma teljesült azzal, hogy a Premier League-ben futballozhat. Pontosabban egyelőre arra összpontosít, hogy felépüljön a térdsérüléséből. A Liverpool kapusa büszke rá, hogy a világ egyik legnevesebb klubjához tartozhat, mégis úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy egy másik kultúrát is megismerjen. A Sportkrém mellékletben a futballista beszélt arról is, miért kezdett sörkészítésbe, és milyen tervei vannak a vállalkozással.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.11.20 23:39:10

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

NS-VÉLEMÉNY. Harminc és negyven között ugyanis törvényszerűen megtörténik a trónfosztás. Bár az adott sportág, klub, csapat addigi királyának fejét nem veszik, onnantól kénytelen elvegyülni az alattvalók között. Gyakran ez a legfájdalmasabb.

2017.11.19 23:45:35

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Írhatnám, hogy féltünk, rettegtünk, de nem ezt tettük, hanem egy idő után, tizenvalahány-évesen szóltunk neki. Persze volt bennünk félsz, hogy mi lesz, mert a többség nem közölte a szüleivel, mi is történik az edzéseken. Mi voltunk a leginkább meglepve, hogy partizánakciónk eredményre vezetett.

2017.11.15 23:22:39

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A következő év fontos újítása a Nemzeti Sportinformációs Rendszer, amely márciustól már élesben működik.

2017.11.15 00:35:44

Egyéb egyéni BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Az első számú felelős természetesen Carlo Tavecchio, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke, aki három és fél éve tartó regnálása óta napról napra bizonyítja alkalmatlanságát. Azután választották meg a posztra, hogy a brazíliai vb csoportkörének utolsó meccse, az Uruguay elleni, kiesést jelentő 0–1 után Cesare Prandelli szövetségi kapitány és Giancarlo Abete szövetségi elnök kéz a kézben lemondott.

2017.11.14 00:08:45

Egyéb egyéni BÁLINT MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nem azért, mert Laci bácsinak most rossz – hanem mert az ő személye és bukása talán visszatartja majd a következő Kiss Lászlót, és megmenti a következő potenciális áldozatot. És ez a fontos. Ez a legfontosabb.