NS: A világ tetején: Hosszú és Tusup elismerése; aranyról daloló Honvéd-szurkolók – kedd

Vágólapra másolva!
2016.12.05. 23:11
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

• Rossz napot fogott ki női kézilabda-válogatottunk, amely első Európa-bajnoki meccsén egy rövid időszakot leszámítva végig hátrányban volt, s ki is kapott a csehektől. A találkozót követően Kim Rasmussen szövetségi kapitány és Görbicz Anita is önkritikusan nyilatkozott a helyszínről tudósító Bálint Mátyásnak, aki természetesen minden fontos és érdekes történésről beszámolt.



Hosszú Katinka a világ tetején! Háromszoros olimpiai bajnokunk – aki a kedden kezdődő rövid pályás világbajnokságon 12(!) számban áll rajthoz – a FINA évzáró gáláján sorozatban harmadszor lett az év legjobb úszója, a díjátadón edző-férje, Shane Tusup is rangos elismerésben részesült.női kézilabda-válogatottunk, amely első Európa-bajnoki meccsén egy rövid időszakot leszámítva végig hátrányban volt, s ki is kapott a csehektől. A találkozót követően Kim Rasmussen szövetségi kapitány és Görbicz Anita is önkritikusan nyilatkozott a helyszínről tudósító Bálint Mátyásnak, aki természetesen minden fontos és érdekes történésről beszámolt.


Hosszú Katinka a világ tetején! Háromszoros olimpiai bajnokunk – aki a kedden kezdődő rövid pályás világbajnokságon 12(!) számban áll rajthoz – a FINA évzáró gáláján sorozatban harmadszor lett az év legjobb úszója, a díjátadón edző-férje, Shane Tusup is rangos elismerésben részesült.

• A csillogás árnyéka. Nagy szakítások, bizonytalannak tűnő újítások, egy hét múlva győztest hirdetnek az Aranylabda-szavazáson – a legendás díjátadó azonban elvált a januárban gálázó Nemzetközi Labdarúgó-szövetségtől. Szeli Mátyás háttéranyaga.

• Aranyról dalolnak a szurkolók. Hidi Patrik, a Honvéd játékosa szerint nem elérhetetlen a bajnoki cím, de ebben az idényben a kupagyőzelem mellett a dobogóval is kiegyezne. Pietsch Tibor interjúja.

• Nagy utat járt be Király Botond, aki az NB III-ból érkezett a Vasashoz, s most az élvonal listavezetőjének egyik fontos láncszeme. A futballistával Sinkovics Gábor beszélgetett.

• Ezen a kedden a Kihívás-mellékletünkkel jelentkezünk. A tartalomból: Csúcs ez a hely! Íme, a Mátra, ahol számtalan sportot lehet kipróbálni a hidegben is; Sípcsonttörése után sem csügged, a gyors visszatérésre készül a snowboardbajnok; Napi öt-tíz perc erősítés hasra, combra, karra a fittségért és egészségért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik