MOB: szerződést hosszabbítottak az aranyfokozatú támogatóval

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.06.28. 14:34
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a 2020-as tokiói olimpiáig meghosszabbította szerződését aranyfokozatú támogatójával, a sportágspecifikus, professzionális táplálékkiegészítőket forgalmazó Scitec Kft-vel.

Az éves szinten 42 millió forint értékű, azaz összesen 168 millió forintnyi terméktámogatás részeként a következő olimpiai ciklus első évében 26 sportág 115 versenyzője jut havi csomaghoz – áll a megállapodásban, amelyet szerdán Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke, valamint Seres Attila, a Scitec Kft. megbízott vezérigazgatója, pénzügyi vezetője írt alá.

„A MOB a zéró toleranciát hirdeti, mert a sport tisztaságát mindennél fontosabbnak tartjuk. Kiemelt jelentőségű, hogy a Scitec a MOB-nak, a sportolóknak biztosított termékekre külön doppinganalitikai vizsgálatokat végeztet el, a bevizsgálást pedig a Magyar Antidopping Csoporttal is egyezteti” – mondta Kulcsár Krisztián.

Seres Attila kiemelte, rendkívül büszkék arra, hogy a cég garantáltan doppingmentes termékeivel hozzájárulhatnak a magyar sikerek megszületéséhez.

Szász Máté, a Scitec Kft. belföldi kereskedelmi igazgatója szerint a cég húszéves álma vált valóra, amikor elnyerte a MOB bizalmát. Hozzátette, a versenyzők nagyjából egy 30 terméket magában foglaló palettáról választhatják majd ki a számukra megfelelő táplálékkiegészítőket. „Felsorolni is nehéz, milyen sok kitűnő szakember küzdött azért, hogy erre a kitüntető bizalomra méltók lehessünk” – fogalmazott.

A sportolók közül az eseményen részt vett Szabó Gabriella háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Imre Géza ötkarikás ezüstérmes vívó, Földházi Zsófia, világbajnok öttusázó, Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes cselgáncsozó, Czékus Eszter szinkronúszó, és Hufnágel Tibor kajakozó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik