HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.07.24 09:24 Frissítve: 2017.07.24 10:25

MOB: Rengeteg emberben csalódtam – Szabó Bence

A MOB májusi elnökválasztásán Kulcsár Krisztiánnal szemben alulmaradó Szabó Bence még mindig nem heverte ki a csalódást.

HIRDETÉS


„Rengeteg emberben csalódtam – idézi Szabó Bencét a jochapress.hu. – Ha nem ígérik meg legalább százan, hogy rám szavaznak, akkor el sem indulok, vagy időben visszalépek. Az az érzésem, hogy nagyon sokan mindhárom helyre elkötelezték magukat, hiszen ebből nagy baj nem lehetett.”

Szabó Bencét azért kereste meg a lap, mert a riói olimpia előtti időszakig nyolc éven keresztül ő volt a lipcsei vívó-világbajnokságon kardban aranyérmet szerző Szatmári András edzője.

„Amikor Gerevich Gyuri sajnálatos halála bekövetkezett, utána keresett meg András édesapja azzal, hogy foglalkozzak a fiával. Az együtt eltöltött nyolc év során nyilván én is követhettem el hibákat, de azért az is tény, hogy nem mindennapi eredménysort produkáltunk. Arról pedig nem hiszem, hogy én tehetnék, amiért egy tizenhárom-nyolcas és egy tizennégy-kilences nyerésre állt asszót végül András nem tudott megnyerni. Ha a kettő közül bármelyiket megnyeri, kint van az olimpián – mondta Szabó Bence. – Az olimpiáról való lemaradást követő elköszönésünk alkalmával megmondtam Andrásnak, hogy jövőre nagyon jó éve lesz. Ezt én nem udvariasságból mondtam, hanem a konkrét ismereteimre alapozva. Hogy most Gárdos Gábor irányításával ért célba – ennek is örülök. Pusztán azt furcsállom, hogy az előző nyolc évről sehol, egyetlen szó sem esett.”

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.17 23:29:09

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Az olimpia a fő kérdés, az, hogy a NOB mit szólna egy, a legfényesebb csillagait vesztett sportághoz, amely a Phelps-érának köszönhetően jelenleg minden korábbinál nagyobb súlyt képvisel a játékokon.

2018.11.16 17:13:19

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.11.15 13:47:44

Egyéb egyéni PÓR KÁROLY

INTERJÚ. „Sportértékről fölösleges is beszélni, a UFC üzleti vállalkozás” – S. Kovács Ádám a küzdősportokról, Mayweatherről.

2018.11.09 23:06:22

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Örüljünk, amíg egy lausanne-i irodában nem kezdenek olyan címmel kommünikét fogalmazni, hogy a „Következő olimpia érdeklődés hiányában elmarad.”

2018.11.08 22:53:24

Egyéb egyéni SZABÓ LÁSZLÓ

ALAPVONAL. Sokoldalúság és sokszínűség, az elődök tisztelete és a hagyományok megteremtése, Az új folytonos keresése. Speidl Zoltán egyike azon BEAC-hősöknek, akiknek az élete, mint cseppben a tenger, megmutatja azt is, hogy miért fontos egy közösséghez, esetünkben éppen a BEAC-hoz tartozni.

HIRDETÉS
HIRDETÉS