HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2017.05.11 16:32 Frissítve: 2017.05.11 16:32

MOB: meghosszabbították a stratégiai együttműködést

Újabb, a következő olimpiai ciklusra szóló stratégiai együttműködési szerződést írt alá csütörtökön a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Coop üzletlánc.

HIRDETÉS


„A Coop 21 éve tartó támogatása hat nyári és öt téli olimpiai ciklust ölel fel" – mondta Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke, hozzátéve: az újabb négy évre szóló szövetség azt jelenti, hogy továbbra is lehetőség lesz az eddigiekhez hasonló színvonalon nevelni az utánpótlást, és sikeresen felkészíteni az olimpiai csapatot. Az MTI kérdésére kifejtette, fontos feladatnak tartja a közeljövőben az olimpiai sportágak hazai rendezésű versenyeinek szakmai támogatását, valamint társadalmi konszenzus kialakítását a budapesti olimpiai pályázatról.

A MOB és a Coop együttműködésének kiemelt területe a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) és a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) támogatása.

„Személyesen érintett a találkozó, hiszen részese voltam a sydneyi olimpia előtti kampánynak. Sportolóként nagyszerű érzés volt közvetlenül tapasztalni a szurkolók szeretetét" – hangsúlyozta Pálinger Katalin, az MLSZ alelnöke. Hozzátette, mindent megtesznek, hogy újra a világ élvonalához tartozzon a férfi- és női válogatott is.

Kemény Dénes, az MVLSZ elnöke kiemelte, az együttműködés hosszú ideje tartó, jó partneri viszony, s „még barátok is vagyunk".

„Szeretjük a sportot, a magyar sikereket – hangsúlyozta Pekó László, a Coop-cégcsoport elnöke. – Az olimpiai eszme érték, száz százalékban magyar tulajdonú cégcsoportként úgy gondoljuk, ezt népszerűsítenünk kell."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 00:32:53

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL.A sportolók a nehéz feladatokkal járó kényelmetlenségek iránt is toleránsabbakká válnak, könnyebben lépnek ki komfortzónájukból. Ha egy-egy feladat igazán fontos számukra, hatalmas energiákat képesek mozgósítani.

2018.11.17 23:29:09

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Az olimpia a fő kérdés, az, hogy a NOB mit szólna egy, a legfényesebb csillagait vesztett sportághoz, amely a Phelps-érának köszönhetően jelenleg minden korábbinál nagyobb súlyt képvisel a játékokon.

2018.11.16 17:13:19

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.11.15 13:47:44

Egyéb egyéni PÓR KÁROLY

INTERJÚ. „Sportértékről fölösleges is beszélni, a UFC üzleti vállalkozás” – S. Kovács Ádám a küzdősportokról, Mayweatherről.

2018.11.09 23:06:22

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Örüljünk, amíg egy lausanne-i irodában nem kezdenek olyan címmel kommünikét fogalmazni, hogy a „Következő olimpia érdeklődés hiányában elmarad.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS