MOB: Borkai Zsolt és Kósa Lajos közös sajtótájékoztatót tart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.07. 11:44
A Nemzeti Sport információi szerint közös sajtótájékoztatót tart hétfőn Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázószövetség elnöke. Értesülésünket a MOB hivatalosan is megerősítette.

Mint arról beszámoltunk, szerdán a Parlamentben azzal a céllal gyűltek össze az olimpiai szakszövetségek vezetői, az Olimpiai Bajnokok Klubjának képviselői és a Halhatatlanok Klubjának tagjai, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) alapszabályának megváltoztatását kezdeményezzék. A megbeszélést Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázószövetség elnöke kezdeményezte. Csütörtökön Szabó Bence, a szervezet egykori főtitkára jelezte, indulna az elnöki posztért. Borkai Zsolt jelenlegi elnök nem gördít akadályt elé. Mint arról beszámoltunk, szerdán a Parlamentben azzal a céllal gyűltek össze az olimpiai szakszövetségek vezetői, az Olimpiai Bajnokok Klubjának képviselői és a Halhatatlanok Klubjának tagjai, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) alapszabályának megváltoztatását kezdeményezzék. A megbeszélést Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázószövetség elnöke kezdeményezte. Csütörtökön Szabó Bence, a szervezet egykori főtitkára jelezte, indulna az elnöki posztért. Borkai Zsolt jelenlegi elnök nem gördít akadályt elé.

Az ügyet elindító Kósa Lajos és a MOB jelenlegi elnöke, Borkai Zsolt sajtótájékoztatót tartanak hétfőn 14 órakor a Magyar Olimpiai Bizottság székházában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik