MMA: Megbocsátok McGregornak – üzent Nurmagomedov apja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.09. 16:45
A Conor McGregort legyőző Habib Nurmagomedov édesapja először szólalt meg a nyilvánosság előtt azóta, hogy fia magyar idő szerint vasárnap hajnalban legyőzte az ír harcost a Las Vegas-i MMA-gálán.

Numagomedov előzőleg, a meccs utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy édesapja el fogja verni őt, ha hazamegy.édesapja el fogja verni őt, ha hazamegy.

„McGregor szidta a vallásomat, az országomat, az apámat, nem értem, miért arról beszél mindenki, hogy én átugrottam a ketrecet, és miért nem erről, meg arról, hogyMcGregor majdnem megölt két embert, amikor korábban a buszomra támadt! Apám arra tanított, hogy tiszteljem az ellenfeleimet, szóval szerintem nagyon el fog verni, ha hazamegyek.”

Most egy orosz televízióban szólalt meg Abdulmanap Nurmagomedov, az édesapa.

„Kemény leszek vele. Figyelmeztettem őt. Számomra a fegyelem az első. Az oktagonon belül azt csinálsz, amit akarsz, de azon kívül ott a határ a civilek között, ahol gyerekek és nők is vannak. A ketrecen kívül békének kell lennie” – fogalmazott az orosz Ren TV-nek.

„Megbocsátok Conor McGregornak és fátylat borítok a múltra” – írta az Instagramon az ír legyőzőjének édesapja, akit azért nyilván zavart, hogy fia ellenfele állandóan beszólt a családnak a nagy meccs előtt.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik