MMA: McGregor máris véget vetett a visszavonulásának?

Vágólapra másolva!
2019.04.04. 12:20
null
McGregort újra láthatjuk harcolni? (Fotó: AFP)
Március 26-án jelentette be Conor McGregor ír MMA-harcos, hogy azonnali hatállyal befejezi sportpályafutását, ám alig tíz nappal később egy újabb Twitter-bejegyzését úgy zárta: „viszlát a nyolcszögben!”. A nemzetközi sajtó szerint ez egyértelmű utalás arra, hogy visszatér.

A 30 éves bunyós legutóbb októberben lépett ketrecbe, amikor kikapott az orosz Habib Nurmagomedovtól. Az összecsapás után elszabadultak az indulatok, az oktagonon belül és kívül is verekedés tört ki. A balhé következtében McGregort hat hónapra tiltották el.

A balhés ír nem először döntött a visszavonulás mellett: 2016 áprilisában már elbúcsúzott a sportágtól, ám később visszatért. 2017 augusztusában profi ökölvívóként is kipróbálta magát, Floyd Mayweathertől 10. menetes TKO-val szenvedett vereséget.



Meglehet egyébként, hogy a mostani bejegyzése csak egy Nurmagomedovval Twitteren folytatott újabb parázs vita lezárása. Utóbbi miatt egyébként – amely során az orosz állítása szerint McGregor a teljes vallását megsértette – az MMA amerikai csúcsszervezete, a UFC igazgatója, Dana White közölte, mindent megtesznek, hogy a felek befejezzék „az elfogadhatatlan, méltatlan mélységekbe süllyedt üzengetést” – idézte a sportvezetőt a BBC.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik