Megújult a Nemzeti Sport mobilalkalmazása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.03. 13:51
Jó hírünk van! Megújult Magyarország leglátogatottabb sportoldala, a Nemzeti Sport Online mobilalkalmazása. Valószínűleg Ön is tisztában van azzal, hogy ez miért nagyszerű hír, de azért néhány mondatban megvilágítjuk, hogy miért is érdemes a Google Play áruházból vagy az Apple Store-ból letöltenie az ingyenes alkalmazást.

Az új applikáció szebb, gyorsabb és egyszerűbben kezelhető lett – különben miért is bajlódtunk volna vele? A letisztultabb grafikai megjelenés mellett ráadásul a felhasználói szokásokhoz igazított navigációt is kapott.

A hatéves múltra visszatekintő alkalmazás legújabb frissítésénél célként tűztük ki, hogy Ön minél több hírt kaphasson tőlünk – nagyságrendileg naponta száz friss sportcikket olvashat el, számos friss videó és rengeteg sportfotó megtekintése mellett.

Emellett természetesen ezentúl is elérhetőek lesznek az Ön számára legfontosabb csapatok és bajnokságok legfrissebb eredményei, valamint a napi mérkőzésbeharangozók, elemzések és vélemények.

A legfrissebb verzióban a rovatok közötti navigáció válik sokkal egyszerűbbé, a cikkek betöltési idején is javítottunk, s kiemelt helyen szerepel az új struktúrába rendezett, még részletesebb napi és heti sportprogram is.

A Nemzeti Sport mobilalkalmazása tehát továbbra is ingyenesen letölthetőAndroid eszközökre a Google Play áruházból, valamintiOS platformra az Apple Store-ból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik