HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.12 14:26 Frissítve: 2018.04.12 14:26

Lóverseny: Tavaszi Fesztivál a Kincsem Parkban

Háromnapos tavaszi fesztivált rendez a Kincsem Park május elején: a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show keretein belül agárversenyek, ügetőfutamok és galoppversenyek várják a nézőket, akik 50 food truck kínálatából válogathatnak. Az első májusi hétvégén rendezendő eseményen a 18 éven aluli látogatók számára a belépés ingyenes, a rendezvény kutyabarát.

HIRDETÉS

 

Izgalmas futamok is várják a majd a publikumot (Fotó: kincsempark.hu)

Immár három éve indult a Kincsem Park egész éven át tartó rendezvénysorozata, amelynek évente négy állomása közül az idei elsőt május 4–6. között rendezik a parkban: a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Fesztivált.

A második, a Derby Fesztivál nyáron kapott helyet a Kincsem Park versenynaptárában, a harmadik az őszi Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show lesz, míg a negyedik a sorozat legismertebb darabja, az Ügetőszilveszter.

Úgy gondoljuk, hogy a lóverseny és a food truckok világa szorosan összeköthető és mi igyekeztünk is kihasználni, kiaknázni ezt a közeli kapcsolatot. A három nap során félóránként lesznek a futamok, úgyhogy közben a nézők ezen időt kihasználva nyugodtan fogyaszthatnak, hiszen az 50 legtrendibb food truckot fogjuk felállítani a lelátó mellett-mögött" – árulta el Pécsi István, a Kincsem Park ügyvezető igazgatója.

Agarakra is lehet majd fogadni (Fotó: kincsempark.hu)

Már péntek este érdemes kilátogatni a Kincsem Parkba, mert az ügetőversenyek között az agarak lesznek a főszereplők, akikre a helyszínen és a bet.lovi.hu-n is lehet fogadni. Apropó, agarak: a tervek szerint őszre fog elkészülni az új agárpálya a Kincsem Parkban, ahol még több versenyt fognak tartani a jövőben.

Szeretnénk a fiatalabb, 25–40 év közötti korosztályt is megnyerni a lóversenynek és a Kincsem Parknak. Az elmúlt évek alapján nem járunk rossz úton, a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show abszolút családi rendezvény, ingyenes gyerekprogramokkal. Tavaly közel 15 000 néző látogatott ki a három nap alatt. A fogadási adatainkból látjuk, hogy ebből a tömegből szerencsére nagyon sokan visszatérnek a későbbiekben a Parkba" – mondta Pécsi.

A pénteki versenyek után szombaton 10 ügető-, vasárnap pedig 10 galoppfutam várja a nézőket a Kincsem Parkban.

Bízunk benne, hogy az idei év első lóversenyfesztiválja is nemzetközi lesz, a szomszédos országokból sorra jönnek a nevezések. A hazai mezőnyből pedig mindenki futni fog, aki számít, így biztos vagyok benne, hogy a lovak, a hajtók, a zsokék a legmagasabb szakmai színvonalat fogják képviselni" – árulta el az igazgató.

A Tavaszi Lóverseny és Food Truck Fesztiválon a versenyek és a fogadás, valamint a food truckok mellett számos egyéb programmal is erősítik a rendezvény családi jellegét a szervezők: arcfestés, állatsimogató, pónilovazás, körhinta, játszótér várja a gyerekeket ingyenesen.

Az eseményre a belépés 18 éves kor alatti látogatóknak ingyenes, a rendezvény kutyabarát. Bővebb infó a kincsempark.hu-n és a Kincsem Park Facebook-oldalán. Nyitva tartás: május 4-én pénteken 16.00 órától 22.00 óráig, szombaton és vasárnap 11.00 órától 22.00 óráig.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2017.07.20 19:49:21

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

KÉNYELEM. Alkalmasak minden lépcső akadálymentesítésére, családi házba, közintézményekbe is. (x)

2018.06.13 15:40:06

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Utazzon vonattal, kényelmesen, dugók nélkül a Balatonra!

2018.06.12 13:24:28

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.06.09 23:23:34

Egyéb egyéni VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL Van, amikor hangtalanul üvöltesz a fájdalomtól, amikor az éles kövek átnyomják a cipőd talpát, és próbálják lemorzsolni a lábadról előbb a bőrt, idővel pedig már a húst is, és mégsem tudsz megállni, mert a lejtő mindig a cél felé vezető utat jelenti.

2018.06.05 11:20:41

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

HIRDETÉS
HIRDETÉS