Ketrecharc: a horvát tűzoltó újra lecsapott – szó szerint

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.14. 09:08
A világ első számú MMA szervezete, a mérkőzéseket nyolcszög alakú ketrecben rendező amerikai UFC dallasi gáláján a nehézsúlyú világbajnok, a ketrecen kívül tűzoltóként dolgozó Stipe Miocic megvédte a címét a brazil Junior dos Santos ellen.

 

 

 

A horvát szülőktől származó, de amerikai színekben versenyző Miocic előző öt meccséhez hasonlóan ezúttal is idő előtt végzett ellenfelével. Ezúttal azt a brazil Junior dos Santost győzte le első menetes TKO-val, akitől 2014-ben pontozással kikapott.

Miocic ezúttal az első pillanatoktól irányította a meccset, több tiszta találata is volt, majd két perc után az egyik tiszta egyenestől padlóra került a brazil. Miocic egy pillanatra kérdően nézett a mérkőzésvezetőre, mert látszott, hogy Santos már képtelen a védekezésre, de aztán a címvédő a földön is elkezdte püfölni ellenfelét, és ekkor már leállították az egyoldalú küzdelmet.

Miocic 2015 májusa óta az ötödik meccsét nyerte meg KO/TKO-val, és ez volt a második címvédése, mióta 2016 májusában Fabrício Werdumtól megszerezte a nehézsúlyú világbajnoki övet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik