Képek: mellek, fa és bugyi – 7 sportszabály, ami viccnek tűnik

Vágólapra másolva!
2015.11.28. 15:29
Minden sportágban büntetik, ha a versenyző megszegi a játékszabályokat. De vannak olyan döntések, amelyek magukat a versenyzőket is megmosolyogtatják. A Marca most összeszedte a hét leghihetetlenebbet.

1. Két évvel ezelőtt vezették be hivatalosan a szabályt, mely szerint tilos a mély dekoltázs a sakkversenyeken. Maximum az ingen a felső két gombot lehet kigombolni, férfiaknál és nőknél. 1. Két évvel ezelőtt vezették be hivatalosan a szabályt, mely szerint tilos a mély dekoltázs a sakkversenyeken. Maximum az ingen a felső két gombot lehet kigombolni, férfiaknál és nőknél.

Fotó: Marca
Fotó: Marca

2. Ha a futballcipővel megdobja valaki a labdát, az kezezésnek számít.

3. Tilos bükkfát ültetni a pálya közepére! A szabályt Argentínában vezették be. Az előzményét mindenki sejtheti…

Fotó: Marca
Fotó: Marca

4. A Formula E versenysorozatban az a versenyző, akit a legtöbbször említenek meg Twitteren, extra turbót kap a következő versenyre.

Fotó: Marca
Fotó: Marca

5. A hivatalos amerikai tornászversenyeken testszínű fehérneműt kell hordania mindenkinek. Ha ezt nem teszik, pontlevonással büntethetők.

Fotó: Marca
Fotó: Marca

6. Nem lehet a sisakon változtatni az idény közben a Formula–1-ben. Ezt a szabályt a 2015-ös szezonban vezették be, hogy a rajongók könnyen azonosítani tudják a pilótákat.

Fotó: Marca
Fotó: Marca

7. Ha egy néző észreveszi, hogy egy versenyen a golfozó csalt, és ezt jelzi a szervezőknek, akkor a szervezet ez alapján kizárhatja a golfozót.

Fotó: Marca
Fotó: Marca
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik