HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.01.07 17:55 Frissítve: 2019.01.07 19:45

Kép: UFC-s hölgyet akart kirabolni, óriási verést kapott

Mondhatjuk, hogy rossz döntést hozott az a tolvaj, aki a minap kartonpapírból készített „fegyverrel” akart kirabolni egy hölgyet Rio de Janeiro utcáin. Nem volt vele tisztában, hogy a hölgy a brazil Polyana Viana, aki történetesen UFC-harcos – így a támadó sokkal rosszabbul járt, mint várta, hiszen a balul sikerült akció és egy kiadós verés után ő maga kérte Vianát arra, hogy hívja a rendőröket.Viana az Uber-sofőrjére várt, amikor történt az eset. Végig nyugodt maradt a félresikerült támadás során, az MMA Junkie-nak így nyilatkozott az esetről.

„Amikor feltűnt neki, hogy észrevettem, mellém ült és megkérdezte, mennyi az idő. Megmondtam, de nem mozdult, én eközben el akartam tenni a telefonomat. Erre azt kérte, adjam oda neki, és figyelmeztetett, hogy fegyver van nála. Aztán odatette a kezét az állítólagos fegyverre, de észrevettem, hogy túl puha.”

„Nagyon közel volt hozzám. Azt gondoltam, ha tényleg fegyvere van, nem lesz ideje előrántani, úgyhogy felálltam, kétszer megütöttem és egyszer megrúgtam. Elesett, én meg elkaptam egy hátsó fojtással. Leültettem oda, ahol korábban is ültünk, és közöltem, hogy most megvárjuk a rendőröket. Azt kérte, hogy engedjem el, hiszen csak az időt kérdezte meg, de mondtam, hogy nem, hanem hívjuk a rendőröket. Erre mondta, hogy jó, akkor hívjam őket, mert félt, hogy még jobban elbánok vele.”


A UFC elnöke, Dana White is büszkén számolt be Viana hatásos önvédelméről.On the left is @polyanaviana, one of our @UFC fighters and on the right is the guy who tried to rob her #badfuckingidea

397.8k Likes, 12.6k Comments - Dana White (@danawhite) on Instagram: "On the left is @polyanaviana, one of our @UFC fighters and on the right is the guy who tried to rob..."

Black margins on Twitter

Someone wanted to steal the fighter Poliana Viana and this what happened to him.2019.01.20 00:17:09

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Annak, hogy napjaink fiataljai az emberiség sokáig öröknek és egyetemesnek hitt, újabban azonban jórészt feledésre ítélt értékeit, értékrendjeit, erényeit, együttélési szabályait megismerjék, a bőrükön érezzék és agyukba, lelkükbe véssék, leghatékonyabb eszköze a szervezett formában űzött sport.

2019.01.09 18:33:09

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Judd Trump, Stuart Bingham, Luca Brecel és Jack Lisowski a Gerevich-sportcsarnokban mutatja meg tudását.

2019.01.17 00:20:46

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Mindegy, hogy az óceán melyik partján robbant ki a három legnagyobb doppingbalhé (THG, Armstrong, Rusada) – egyik rendszer sem pozitív minták miatt dőlt meg, hanem mert valaki borított belülről.

2019.01.15 23:48:00

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Ritkán hallunk munka közben megsérült bankárról vagy pékről, s általában az operaénekesnek sem a színpadon, ária közben megy el örökre a hangja. A profi pályafutás kényszerű befejezése kétségkívül nagy trauma, ám ha a versenyzőnek van civil »menekülő útvonala«, legalább félig kész terve a hogyan továbbra, túlélhető.

2019.01.15 10:44:13

Egyéb egyéni nemzetisport.hu