HIRDETÉS
HIRDETÉS
KOVÁCS ERIKA
KOVÁCS ERIKA
2018.09.06 11:36 Frissítve: 2018.09.06 11:44

Kép: édesapja nyomdokain Berki Krisztián kislánya

Berki Krisztián gyermeke ugyanazon az úton indult el, mint olimpiai bajnok édesapja: Lia túl van az első tornaedzésén.

HIRDETÉS
Berki Krisztiánnak furcsa, de jó érzés volt ott látni Liát, ahonnan ő is indult (Fotó: Tumbász Hédi)

 

Berki Krisztiánt ritkán veri ki a víz a tornateremben... Persze a lólengés 2012-es olimpiai bajnoka minden fárasztó edzés után leizzad, kedden viszont másként izzadt a teremben: a legkisebbek első tornaedzésére került sor a KSI-ben, Lia pedig két legjobb barátnőjével, Mimivel és Pannával tornadresszt öltött, és beállt a sorba.

„Na, Liának ez utóbbi volt a legnehezebb! – ismerte el mosolyogva Berki. – Nagyon sokat, és sokszor volt már velem a tornateremben, csakhogy akkor voltaképpen azt csinált, amit akart, ezúttal viszont azt kellett tennie, amit az edzője mondott.”

Azért Lia jól vette az akadályokat – édesapja és édesanyja, no meg a nagyszülők boldogan figyelték a kis óvodás első lépéseit a tornateremben.

„Nagyon furcsa, ugyanakkor jó érzés volt Liát ott látni, ahol én is elkezdtem, az pedig, hogy a barátnőivel együtt van az edzéseken, még jobb. Külön öröm számomra, hogy az edzője Csányi Erika, vagyis nagyon jó kezekben van. Hogy lesz-e belőle élsportoló, arról korai beszélni; szerettük volna, ha az alapokat megkapja ebben a sportágban, aztán majd dönt, mit szeretne csinálni. Nem fogom sem rá-, sem lebeszélni semmiről sem. Egy biztos: sportolói közegben felnőni semmivel sem összehasonlítható, ráadásul a sport, a rendszeres mozgás az életre tanít” – vélekedik Berki, aki a szőnyeg szélén ácsorogva újfent megállapította: olimpiai arany ide, vb-aranyak oda, a legnagyobb boldogságot a kislánya jelenti neki.

Lia (középen) jól érezte magát a barátnőivel közös edzésen

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.21 00:10:40

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az amerikai bunyóst arra kérték, húzzon be egyet az előtte pózoló bábunak, ő pedig erőfitogtatásként még az állkapcsát is eltörte, mert mint utóbb mentegetőzött, fel sem vetődött benne, hogy élő embert rejt a jelmez.

2018.11.19 00:32:53

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL.A sportolók a nehéz feladatokkal járó kényelmetlenségek iránt is toleránsabbakká válnak, könnyebben lépnek ki komfortzónájukból. Ha egy-egy feladat igazán fontos számukra, hatalmas energiákat képesek mozgósítani.

2018.11.17 23:29:09

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Az olimpia a fő kérdés, az, hogy a NOB mit szólna egy, a legfényesebb csillagait vesztett sportághoz, amely a Phelps-érának köszönhetően jelenleg minden korábbinál nagyobb súlyt képvisel a játékokon.

2018.11.16 17:13:19

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.11.15 13:47:44

Egyéb egyéni PÓR KÁROLY

INTERJÚ. „Sportértékről fölösleges is beszélni, a UFC üzleti vállalkozás” – S. Kovács Ádám a küzdősportokról, Mayweatherről.

HIRDETÉS
HIRDETÉS