Kajak-kenu: fakanállal versenyez az olimpiai ezüstérmes Pauman Dániel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 11:00
Pauman Dániel, aki korábban lapunk Sportkrém mellékletében és az NSO Tv kamerája előtt mutatta meg, milyen otthonosan mozog a konyhában, a szélesebb nyilvánosság elé lép a tudományával: az olimpiai ezüstérmes kajakos is versenyez az RTL Klub november 12-én induló, A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája szériájában.

„A feleségemmel együtt követtük figyelemmel az adásokat. Nagyon tartalmas műsor, amelyben időnként olyan ötleteket látunk, amelyektől leesett az állunk. Örömmel méretem meg magam ezen a területen is” – mondta Pauman Dániel, aki hozzátette, a sütés-főzés a kikapcsolódást jelenti neki.„A feleségemmel együtt követtük figyelemmel az adásokat. Nagyon tartalmas műsor, amelyben időnként olyan ötleteket látunk, amelyektől leesett az állunk. Örömmel méretem meg magam ezen a területen is” – mondta Pauman Dániel, aki hozzátette, a sütés-főzés a kikapcsolódást jelenti neki.

A kajakos rajong a kézműves termékekért, az elmúlt években szenvedélyévé vált a kenyérsütés – házi specialitásai között van a kefíres-rozsos, karamellizált vöröshagymával ízesített és aszalt gyümölcsös változat is –, de akkor sem jön zavarba, ha hússal kell dolgoznia.

(Fotó: RTL Klub – Tulok András)
(Fotó: RTL Klub – Tulok András)
(Fotó: Tumbász Hédi)
(Fotó: Tumbász Hédi)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik