Jótékonyság: rászorulóknak osztottak ételt a Fradi sportolói

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.27. 19:01
Az idén 120 esztendős Ferencvárosi Torna Club és az Ökumenikus Segélyszervezet a 2014-ben megkötött stratégiai együttműködésük jegyében, újabb közös jótékonysági eseményt tartott. A karitatív rendezvény keretében – a PENSIO Magyarország Kft. támogatásával – rászorulóknak osztottak ebédet az FTC sportolói a Groupama Arénában. A jótékonysági akcióról a labdarúgócsapatból Dibusz Dénes és Sigér Dávid, valamint a világ- és Európa-bajnok birkózó, Bácsi Péter beszélt az NSO Tv-nek. 

„Ugyanolyan emberek, mint mi – mondta Dibusz Dénes. – Szociálisan azért mindenki kellőképpen érzékeny, és ilyenkor természetes, hogy megérint minket, ha azt látjuk, hogy egyes emberek milyen nehéz körülmények között élnek. Ez ilyenkor nekünk is tükröt tart, a társadalomnak arról a szegmenséről, ahol nem minden szép és jó. Látjuk, hogy mekkora örömet tud okozni nekik már egy tál étel is. Mindenki nagyon pozitívan állt ehhez az eseményhez, és próbálunk nekik azzal is örömet szerezni, hogy beszélgetünk velük, leülünk hozzájuk. Úgy gondolom, ez automatikusan jön, hogy ilyen nyitottak és barátságosak vagyunk velük.”

Videónkban Sigér Dávid és Bácsi Péter is beszélt arról, érzelmileg hogyan érintette őket, hogy rászoruló embereken segíthettek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik