Ismét Szuper lesz az Ügetőszilveszter?

Vágólapra másolva!
2013.12.28. 08:58
null
A Kincsem parkban az idén is rangos mezőny gyűlik össze
A hagyományoknak megfelelően idén is klasszis sportolók és művészek részvételével rendezik meg az Ügetőszilvesztert a budapesti Kincsem parkban. Nemcsak „kétlábú”, hanem négylábú sztárokból sem lesz hiány… (x)

Tavaly pályafutása első lóversenyfutamán látványos stílusban győzött a klasszis jégkorongkapus, Szuper Levente az Ügetőszilveszter egyik csúcsfutamában, a Bubik István-emlékversenyben. A címvédő természetesen ezúttal is ott lesz a Nemzeti Sport által támogatott hagyományos színész-sportoló futamban, csakúgy, mint az egy éve második, előtte pedig nyerő korábbi öttusa-világbajnok, Balogh Gábor, valamint a futamba visszatérő kilencszeres fogathajtó-világbajnok, Lázár Vilmos.

A szöuli olimpia kétszeres öttusa-aranyérmese, Martinek János is állandó résztvevő szilveszterkor a Kincsem parkban, csakúgy, mint a kajaksportba nemrég visszatérő Kőbán Rita, aki természetesen itt sem „nyeretlen kétéves”.

A nap másik meghívásos futamában, a Blikk–Zenthe Ferenc-emlékversenyben szintén ismert közéleti személyiségekre fogadhat a várhatóan több mint tízezres helyszíni közönség, amelynek az ilyenkor szokásos amúgy is magas játékkedvét tovább növelik a szervezők a jelentős, 4x200.000 Ft-os jackpottal.

Nem csak kétlábú, négylábú sztárokból sem lesz hiány december 31-én délután a Kincsem parkban, hiszen a galopp- és az ügetőszakágban egyaránt pályára lépnek a szezon legjobbjai az „Év lova” díjátadáson, így ott lesz a négyéves kanca, a Millenniumi Díjban és a Széchenyi-emlékversenyben első Seperate Opinion, valamint az idei Ügetőderbyt megnyerő hároméves mén, Radium Boy.

A nagyszabású, tízfutamos versenynapra, amely 14 órakor kezdődik, ezúttal is csupán 1000 forint a belépő, sőt a nyugdíjasoknak és a gyerekeknek csak 600 forintot kell fizetniük a felejthetetlen élményért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik