Innovatív megoldások - Sport és Média Meetup

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.20. 10:04
null
Hatodszor kerül sor a Sportmarketing Újragondolva Meetupra
A hatodik Sportmarketing Újragondolva Meetupra november 21-én, csütörtökön, a szokásoknak megfelelően a Mu színházban kerül sor. A neves szakemberek részvételével zajló meetup témája az innovatív sport megoldások.

 

A Sportmarketing Újragondolva Meetup azért jött létre, mert korábban hiányzott Magyarországról a sportmarketing szakmai fóruma. A meetupok féléves rendszerességgel jelentkeznek, egy sorozatot alkotnak, amely során a tágabb értelemben vett sportmarketing és sportgazdaság témakörök – így a sportszponzoráció, a sport online vonatkozásai, a sport PR, a sportpolitika, a sportrendezvény szervezés, a sportmenedzsment, a sportjog – kapnak teret.

ITT TUD REGISZTRÁLNI!
ITT TUD REGISZTRÁLNI!

A meetupok tematikusak, a novemberben hatodik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen innovatív sport megoldásokat elemeznek. A témát a különböző érintettek nézőpontjából vizsgálva járják körül rövid, pörgős előadásokkal, valamint a közönség részéről kérdésfeltevési lehetőséggel. A rendezvény erőssége a friss ötletek generálása, a legújabb lehetőségek felvillantása, külföldi példák, illetve azok hazai alkalmazási lehetőségeinek bemutatása.

A jövő csak digitálisan képzelhető el? Hogyan tehetnek szert versenyelőnyre a technológiai újdonságokkal a sportszervezetek a pályán kívül? Melyek az innovatív márkák a sportban?

A Sportmarketing Újragondolva Meetup célja a hasonló érdeklődésű, a sportért tenni akaró embereket összehozni és lehetőséget adni az interakcióra. Mindehhez oldott hangulatot teremtő környezetet biztosítanak és a délutáni időzítéssel megadják a lehetőség arra, hogy a résztvevők a rendezvény után kötetlenül folytathassák a gondolatcserét.

További részletek, jegyinformáció, regisztráció: sportsmarketing.hu/meetup

KORÁBBI MEETUPOK

A korábbi Sportmarketing Újragondolva Meetupok beszámolói, képeit és a Digi Sport Reggeli start műsorában lement beszélgetések megtekinthetők az alábbi linkeken:

Sport és média – Sportmarketing Újragondolva Meetup, 2013.05.03., Symbol

Sportban az Üzlet – Sportmarketing Újragondolva Meetup, 2012.11.28., Mu Színház

Az olimpia marketing szemmel – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.05.17., Mu Színház

SportPR/Sport branding – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.11.10., Mu Színház

A sport online/mobil marketing vonatkozásai – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.05.26., Fogasház

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik