Ifjúsági olimpia: Szilágyi tarolt, Horváth és Péni is továbbment

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.21. 09:49
Jól indult a nap a magyaroknak a nankingi ifjúsági olimpián, Péni István légpuskában a második legjobb eredménnyel, az úszó Szilágyi Liliána pedig a legjobb idővel jutott tovább – előbbi versenyzőnkre a nyolcaddöntő, utóbbira az elődöntő vár.

Az utanpotlassport.hu beszámolója szerint Szilágyi Liliána 58.91-es idővel nyerte a 100 m pillangó negyedik előfutamát, így bejutott az elődöntőbe. Rajta kívül csak a kínai Csang Ju-fej úszott egy percen belül (59.13). utanpotlassport.hu beszámolója szerint Szilágyi Liliána 58.91-es idővel nyerte a 100 m pillangó negyedik előfutamát, így bejutott az elődöntőbe. Rajta kívül csak a kínai Csang Ju-fej úszott egy percen belül (59.13).

Péni István a második legjobb eredménnyel döntős tíz méteres légpuska csapatban. Péni István társával, az egyiptomi Hadir Mekimarral 824.8 kört lőtt a selejtező során, így a második legjobb eredménnyel jutott a nyolcaddöntőbe.

Horváth Dávid az elődöntőben folytathatja 50 mellen. Harmadik lett a harmadik előfutamban, 76 századdal elmaradva (28.97) az első helyen célba érő venezuelai Carlos Clavere idejétől. Horváth a 13. helyen jutott tovább.

- See more at: http://www.utanpotlassport.hu/up-gyors/vereseggel-folytatta-az-imre-leila-szudi-adam-vegyescsapat-a-csoportkort/#sthash.BtfSHOwe.dpuf

Nem minden versenyzőnknek indult azonban jól a nap: vereséggel folytatta az Imre Leila, Szudi Ádám vegyescsapat a csoportkört, így az asztaliteniszezők délben a belgákkal játszanak ki-ki meccset a tizenhat közé kerülésért.

Cselgáncsban Csocsisvili nemzetközi csapata, melyben Sárecz Márton nem lépett tatamira, 4–3-ra kapott ki Geesink gárdájától, így nem jutott a negyeddöntőbe.

Gercsák Szabina másodszor is ipponnal verte holland riválisát, de együttese kiesett. Gercsák Szabina a Willem Ruskáról elnevezett nemzetközi csapatban a holland Lisa Mullenberget győzte le ismét ipponnal, akit az elődöntőben is – ennek ellenére a Jen-Luc Rouge-ról elnevezett gárda 5–2-re nyert ellenük a negyeddöntőben, így búcsúzni kényszerültek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik