Gyász: elhunyt az edző, aki a testével védte a diákokat a floridai lövöldözésben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.15. 18:27
Szerdán tizenheten meghaltak egy iskolai lövöldözésben a floridai Marjory Stoneman Douglas középiskolában. A 19 éves Nicolas Cruz áldozatai között ott van Aaron Feis, az iskola amerikaifutball-csapatának segédedzője is, aki a beszámolók szerint hősiesen viselkedett a támadásnál: a saját testével védte meg a diákokat.

A BBC beszámolója Willis Mayt, a csapat vezetőedzőjét idézi, aki szerint Feis – aki a segédedzősködés mellett biztonsági őrként is dolgozott az iskolában – a tüzet nyitó támadó és a diákok közé ugrott, megmentve több gyerek életét.BBC beszámolója Willis Mayt, a csapat vezetőedzőjét idézi, aki szerint Feis – aki a segédedzősködés mellett biztonsági őrként is dolgozott az iskolában – a tüzet nyitó támadó és a diákok közé ugrott, megmentve több gyerek életét.

Aaron Feist a történtek után azonnal kórházba szállították, lőtt sebein azonban már nem tudtak segíteni, szerda éjszaka elhunyt – halálát a csapat hivatalos Twitter-oldala is megerősítette, a bejegyzésben hősnek nevezik, akinek emlékét örökké megőrzik.

MS Douglas Football on Twitter

It is with Great sadness that our Football Family has learned about the death of Aaron Feis. He was our Assistant Football Coach and security guard. He selflessly shielded students from the shooter when he was shot.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik