Golf: gyors pénzgyűjtés, Vegas a neved - megdőlhet Woods csúcsa

Vágólapra másolva!
2011.02.01. 14:33
A profi golf történetének egyik leglátványosabb bemutatkozását produkáló Jhonattan Vegas megdöntheti Tiger Woods rekordját: a venezuelai játékosból könnyen az a golfozó lehet, aki a leggyorsabban keres meg kétmillió dollárt.

A 26 esztendős Vegas az idén mutatkozott be a legtekintélyesebb golfsorozaton, az amerikai PGA-körversenyen, másfél hete tornát nyert, míg a mögöttünk hagyott hétvégén harmadik lett, amivel máris mesés keresetre tett szert. tornát nyert, míg a mögöttünk hagyott hétvégén harmadik lett, amivel máris mesés keresetre tett szert.

A PGA Tour első és eddigi egyetlen venezuelai golfozója öt tornán 1 294 591 dollárt keresett, és igen jók az esélyei arra, hogy felülmúlja a golftörténelem egyik legjobbját, Tiger Woodsot, akinek – eddigi leggyorsabb próbálkozóként – 16 versenybe telt, hogy újoncként átjusson a kétmillió dolláros álomhatáron.  

A nevében is a meggazdagodás lehetőségét „hirdető” Vegas fantasztikus bemutatkozása másképp is kimutatható: a játékos két hét alatt a 118. helyről a 69.-re rakétázott a világranglistán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik