Futás: ismét megrendezik az éjszakai versenyt Budapesten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.04. 11:01
Jó hír a futás és az éjszakai Budapest szerelmeseinek, hogy az idén is lesz lehetőségük szervezett keretek között összekötni a kellemest a hasznossal: szombaton ismét megrendezik a nagy sikerű, immár hagyományos fővárosi éjszakai futást, a Generali Night Runt.

 

Legutóbb, tavaly több mint 4400-an választották a városnézés eme igazán különleges élményt nyújtó formáját, és ezúttal is nagy érdeklődés várható. Az esemény a hagyományoknak megfelelően a Várkert Bazárnál rajtol, érinti a budai Várat is, de újdonság, hogy idén egy új kör is szerepel a programban, amely során az Alagúton, az Attila úton és a budai felső rakparton is keresztülfuthatnak a résztvevők.

A szervezők újfent gondoltak mindenkire, a hobbifutókra és a gyakorlottabbakra is, azaz mindenki megtalálhatja a neki megfelelő távot: lesz külön 7 km-es és 14 km-es férfi- és női verseny, illetve a megszokott félmaratoni táv is mindkét nemnél. És hogy a legkisebbek se maradjanak ki a „buliból”: ingyenes 500 és 1000 méteres gyermekfutamok is szerepelnek a programban.

Szombat este 21.45-től kezdődik a rajt és tempó szerint történik, a nevezési díj az alapvető szükségleteken túl számos ajándékot is tartalmaz, a célban pedig mindenki egyedi, Generali Night Run Budapest-befutóérmet kap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik