Fradi: Indul az utazás!; BL-melléklet 4 oldalon

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.19. 22:33
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Kedd este az üres Camp Nouban megkezdi a BL-csoportkört a Ferencváros. A Nemzeti Sport stábja már Barcelonában várja a Messiék elleni rajtot, kollégáink természetesen ott voltak a járvány sújtotta katalán nagyvárosban a sajtótájékoztatókon is. További hét meccsel indulnak el a főtábla küzdelmei – ebből az alkalomból négyoldalas melléklet mutatja be a 2020–2021-es Bajnokok Ligája-mezőnyt, az újoncokat, a résztvevők eddigi BL-szereplését, no meg persze a magyarokat, Lőw Zsolttól Szoboszlain át Gulácsiig és Willi Orbánig.Kedd este az üres Camp Nouban megkezdi a BL-csoportkört a Ferencváros. A Nemzeti Sport stábja már Barcelonában várja a Messiék elleni rajtot, kollégáink természetesen ott voltak a járvány sújtotta katalán nagyvárosban a sajtótájékoztatókon is. További hét meccsel indulnak el a főtábla küzdelmei – ebből az alkalomból négyoldalas melléklet mutatja be a 2020–2021-es Bajnokok Ligája-mezőnyt, az újoncokat, a résztvevők eddigi BL-szereplését, no meg persze a magyarokat, Lőw Zsolttól Szoboszlain át Gulácsiig és Willi Orbánig.

Kozma Dominik klubot vált. A vb-érmes úszónak megvan az A-szintje Tokióra, ám ő nem a hazai riválisokhoz, hanem a nemzetközi elithez méri magát, és bízik benne, hogy minél kevesebben végeznek majd előtte...

Szita Zoltán túl van a koronavíruson, és teljes erővel a Plock felé fordult a figyelme. A férfi kézilabda-válogatott átlövője úgy érzi, könnyen megúszta a járványt, a Lengyelországban kapott bizalomra pedig mi sem jellemzőbb, mint hogy egyre nagyobb szerepet kap a csapatában, amellyel 2023-ig meg is hosszabbította a szerződését.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet is a Nemzeti Sportban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik