Férfi kosár NB I: benyújtotta nevezését a TF csapata

Vágólapra másolva!
2018.07.19. 15:11
A Tehetséges Fiatalok férfi kosárlabdacsapatának vezetősége teljesítette az A-csoportos versenykiírás összes feltételét, és egyértelmű szándéka az indulás a legmagasabb osztályban – a gárda ennek érdekében a nevezését már el is küldte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének.

Az egyesület hivatalos közleményben tudatta, hogy ellenfeleit a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportközpontjában, a Ludovika Arénában (1083 Budapest, Ludovika tér) fogadja a 2018–2019-es szezonban. a Ludovika Arénában (1083 Budapest, Ludovika tér) fogadja a 2018–2019-es szezonban.

Az osztályváltás ellenére a Tehetséges Fiatalok az eddig jól bevált szakmai hitvalláson nem kíván változtatni, így az A-csoportos keret kialakításánál elsődleges szempont az NB1/B Piros csoportot megnyerő csapat gerincének megtartása, valamint a fiatal, elsősorban U20-as játékosok csapatba építése lesz. A szakmai munkát továbbra is Mehmedovic Merim irányítja.

A játékoskeret kialakításáról az együttes a következő napokra ígért tájékoztatást.

A TF-Budapest június 2-án a Vasas legyőzésével jutott fel az élvonalba, de akkor még kérdéses volt, hogy a klubnak sikerül-e megteremtenie az induláshoz szükséges feltételeket.

Az egyesület első osztályú részvétele egyben azt is jelenti, hogy az NB I előző szezonjában utolsó MAFC nem marad az élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik