Férfi hajhullás: van megoldás, ha hiányállapot okozza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.11.09. 07:58
Címkék
A jó megjelenés sokszor többet ad az önbizalmunkhoz, mint gondolnánk. Ezt leginkább akkor vesszük észre, amikor változik a külsőnk. A férfiak többsége odafigyel magára és azzal is tisztában van, hogy érdemes azért tenni, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. Vannak viszont helyzetek, amikor nem elég a szándék és az akarat, a szervezet is támogatásra szorulhat. Ilyen helyzet a hajhullás, ami gyakran okoz fejtörést a férfiaknál. A legtöbben szeretnék tudni, mi befolyásolja azt, és ha már elkezdődött, mennyire lesz drasztikus, és legfőképpen arra várnak választ, hogy milyen módszerekkel lehet lelassítani vagy megfékezni a drámai hajvesztést. (x)

Forcapil Hair Activ kapszula rendelhető >>Forcapil Hair Activ kapszula rendelhető >>

 

Vannak férfiak, akik már a húszas éveik elején találkoznak a hajhullás első jeleivel, míg mások az ötvenes éveikben kezdik észrevenni, hogy már nem olyan dús a hajuk, ritkulnak, vékonyodnak a hajszálak, visszahúzódik a hajvonal, vagy megjelenik egy-egy kopaszodó folt a fejtetőn. A hajhullásnak különféle okai lehetnek, ezért érdemes a férfi hajhullás valódi okait feltárni. Van, hogy a kopaszodás örökölt és nem lehet rajta segíteni, de a stressz által kiváltott, fokozott hajhullást tudjuk befolyásolni. Állhat a jelenség hátterében vitamin- vagy ásványi anyag hiány, esetleg hormonális problémák is közre játszhatnak. Vannak olyan feltételezések is, amelyek szerint egyes esetekben érdemes azonnal lépni, amint a jeleket észrevettük, mert hatékonyabban léphetünk fel a hajvesztés ellen.

Van megoldás

Ha vitamin- vagy ásványi anyag hiány áll a hajhullás hátterében, az egészséges, kiegyensúlyozott étrendnek, a hajhullás elleni speciális készítmények alkalmazásának és a megfelelő hajápolási rutinnak csodatévő hatása lehet. Ilyenkor érdemes beépíteni a mindennapokba a Forcapil Hair Activ kifejezetten hajhullás elleni kapszulát és legalább 3 hónapig fogyasztani.

A Forcapil HAIR ACTIV hajhullás elleni tabletta vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Komplex összetétele az egészséges haj megtartását célozza. A benne lévő tápanyagok közül a biotin és a cink szerepet játszik a haj és a bőr normál állapotának fenntartásában, a réz pedig a haj pigmentációjában segít. A pantoténsav a szteroid hormonok és a D-vitamin szintéziséhez, anyagcseréjéhez járul hozzá. A folsav a normál vérképzésben, aminosav szintézisben segít, a B6-vitamin a hormonális aktivitást szabályozza. Utóbbi a folsavval és a biotinnal a normál pszichológiai funkció fenntartásához járul hozzá. A cink és a réz a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét segíti. A hajhagymák normál működését, az egészséges hajnövekedést a rukkola kivonat támogatja. A mezei zsurló elősegíti a bőr, a haj és a köröm normál állapotának fenntartását. Optimalizált összetétele, növelik a hajhagymák tápanyag- és oxigénellátását, serkentik a hajnövekedést és aktiválják a keratin szintézist is.

Kiegészítő kezelése lehet a tablettának a külsőleg ható Forcapil Hajhullás elleni spray, amely szintén lassítja a hajhullást és támogatja a hajnövekedést, növényi összetevői támogatják a keratinszintézist és regenerálják a hajhagymákat.

A Forcapil termékeket kifejlesztő Arkopharma Laboratories több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gyógynövény készítmények és étrend-kiegészítők terén.

Férfi hajhullásról további információk >>

Amennyiben szeretné, ezen a linken megrendelheti!

Vitaminokat és egyéb étrend-kiegészítő termékeket az alábbi linkről rendelhet >>

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik