HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.12 16:08 Frissítve: 2018.07.12 16:28

Ébresztő tornával indulnak a reggelek az EFOTT-on

Nem véletlen, hogy az EFOTT-ot tartják a legsportosabb nyári fesztiválnak, hiszen bár egy-egy koncerten – idén Jessie J, John Newman, Lost Frequencies, Dub FX, a Volbeat és a legnagyobb magyar együttesek lépnek színpadra – átlagosan 750 kalóriát lehet elégetni, a rendezvényen nappal több új sportőrületet is ki lehet próbálni. Itt már a reggelek is ébresztő tornával indulnak!

HIRDETÉS

 

Kedden elrajtolt a 2018-as EFOTT fesztivál, amely július 16-ig várja az érdeklődőket Velencén, és ahol bokszolni, akadályt futni, wakeboardozni, vívni, lasertagezni, streetballozni ugyanúgy lehet, mint például streetworkoutot vagy sportlövészetet gyakorolni. De higgadtabb sportkedvelőknek is akad program bőven, a víz adta lehetőségeket kiaknázva például jógázhatnak az újhullámos SUP deszka használatával és jógaoktatók segítségével. Aki némi sört is vinne a mozgásba, annak a fenti mozgásforma sörjógára való szakosodása ajánlott. A labdarúgás szerelmeseinek a strandfoci mellett érdemes kipróbálni a buborékfocit, a teqballt vagy a dartsfocit is, a szurkolóknak pedig egy óriás ledfallal felszerelt aréna áll rendelkezésükre, hogy végigizgulhassák a vb-t.

Minden évben több újdonság bekerül a fesztivál vérkeringésébe, íme az idei sportos csemegék:

Ultimate frisbee (az eszközt az ellenfél térfelére kell eljuttatni anélkül, hogy földet érne)
Lucky arrow (csapatban történő íjászat, cél az ellenfelek és a kihelyezett célpontok kilövése)
Polefitness (rúdsport)
Kviddics bajnokság (labdák átjuttatása különböző pontokat érő lyukakon)

 
A kifejezetten erre a tematikára kialakított sziget megfelelő terepet ad a különböző versenyeknek, de a fesztivál területén belül szinte bárhol sportos fiatalokra, vagy éppen ismert sportolókra bukkanhat az érdeklődő. Az EFOTT-on minden második látogató kipróbál valamilyen sportot, sőt itt rendezik meg az egyetemi strandkézilabda-, strandröplabda- és rögbibajnokságot is.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.18 23:25:30

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Oké, mindketten festetik a hajukat, és Sly a botoxtól sem riadt vissza, ettől még le a kalappal a »forever young« legendák előtt, hogy képtelenek lankadni.

2018.09.18 11:16:05

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.09.17 17:14:57

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Volt, aki a meccse félidejében közölte, elég volt • Niki Lauda az 1979-es Kanadai Nagydíj szabadedzésén sokkolta a világot.

2018.09.17 15:47:26

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Mindössze egy évvel bemutatása után továbbra is kitart a piacvezető Nissan LEAF-et övező lelkesedés Magyarországon. (x)

2018.09.16 23:24:04

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Roppant népszerűek voltunk Szöulban az olimpia napjaiban. Még a taxisofőrök arca is felderült, amikor magyarok szálltak be az autójukba, más kérdés, hogy nem mindig találtak oda a megadott címre.

HIRDETÉS
HIRDETÉS