Darts: újra Petrács Gábor nyert, és vezet

M. A.M. A.
2018.07.28. 21:53
A második után az ötödik fordulót is a szegedi Petrács Gábor nyerte meg a 2018-as steel nemzeti bajnokság hajrájához közeledve – a hölgyeknél hazai győzelem született a békéscsabai Ölei Annamária révén. Ezzel mindketten a bajnoki pontverseny élére ugrottak.

A békéscsabai játéknapon sokáig teljes mértékben érvényesült a papírforma a férfiaknál: a nyolc kiemelt magabiztosan menetelt, és egy kivétellel – Kovács Patriknak a nyolcaddöntőben parancsolt megálljt Szabó Ferenc – bejutottak a negyeddöntőbe.

Ahol aztán véget ért a címvédő Székely Pál nagy sorozata, ő nyerte ugyanis az előző két fordulót is, így 15 győztes bajnokival a tarsolyában érkezett az ezen a napon nagyon forró Viharsarokba, és ott még négy meccsel megtoldotta a veretlenségi szériáját, amely aztán 19 után és Kaufmann Krisztián által zárult le.

Legyőzője a döntőig menetelt, és ott is vezetett a szetteket tekintve 2:1-re, utána azonban megremegett a keze, és az év egyik felfedezettje, Petrács Gábor egy dupla 20-szal vetett véget a finálé több, mint egy órán át tartó kőkemény küzdelmének, amelyet minden eddiginél többen figyeltek a helyszínen.

Férfiak. Döntő: Petrács Gábor (Partiscum DC, 2. kiemelt)–Kaufmann Krisztián (Wings DC, 8.) 3:2 (1–3, 3–1, 2–3, 3–0, 4–2)
Nők. Döntő: Ölei Annamária (Békéscsabai DSE, 2.)–Erdei Nóra (Prince of Darts DSE, 1.) 7–5

A FÉRFI DÖNTŐ UTOLSÓ KISZÁLLÓJA

A NŐI DÖNTŐ VÉGJÁTÉKA

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek