Darts: Taylor idei estéinek többségén még tábla elé áll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.03. 12:46
Visszavonulása ellenére sem lesz nyugodt éve a 16-szoros dartsvilágbajnok Phil Taylornak, aki 2018 estéinek felén bemutatókon fog pódiumra állni. S az sem kizárható, hogy 2019-ben visszatér a Premier League-be.

A sport1tv.hu hívta fel a figyelmet a német sport1.de cikkére, amely szerint a mostani világbajnokság után visszavonuló Taylor azt mondta, amit tud, megtesz 2018-ban a darts népszerűsítéséért.sport1tv.hu hívta fel a figyelmet a német sport1.de cikkére, amely szerint a mostani világbajnokság után visszavonuló Taylor azt mondta, amit tud, megtesz 2018-ban a darts népszerűsítéséért.

A németek arról konkrétan tudnak, hogy október végén Kölnben Taylor Raymond van Barnevelddel, Rob Cross-szal és Adrian Lewiszal részt vesz egy bemutató estén.

A terv szerint nagyjából 180 estére ígérkezett el, éttermekben és színházakban is dartsozni fog, s alkalmanként ötezer eurót keres.

Kisebb tornákon is részt vehet, amelyeken nem szerezhet annyi pontot, hogy azzal a világranglistát felforgassa, de erről még tárgyalnia kell Barry Hearnnel, a PDC vezérével.

Hearn a vb döntője után bejelentette, hogy a World Matchplay torna fődíját mostantól Phil Taylor-trófeának hívják.

„Barry arra kért, hogy gondoljam át, szerepelnék-e a Premier League-ben és a World Seriesben” – mondta Taylor a brit ITV 4-nak.

A PL az idén már nem jön össze, de 2019-ről még biztosan leülnek beszélni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik