Darts: Rucska József és párja is tarolt a 3. fordulóban

M. A.M. A.
Vágólapra másolva!
2019.05.05. 20:45
null
Rucska József és párja, Ihász Veronika is győzött a 3. fordulóban
A Győri DCSE adta ebben a bajnoki fordulóban a férfiaknál és a nőknél is a végső győztest: Rucska József és Ihász Veronika napja volt a szombati.

 

Szombaton rendezték az idei steel egyéni nemzeti bajnokság harmadik játéknapját az erre az évre állandó helyszínnek szánt budaörsi Fashion Trend Centerben – és a férfiaknál a harmadik forduló végén a harmadik különböző győztest köszöntötték Rucska József személyében.

Az első győztese, a rekordbajnok Bezzeg Nándor kisfia ballagása miatt ezúttal nem indult, míg a másodiké, a bajnoki pontversenyben élen álló Takács Gábor most az elődöntőig jutott.

De ez mit sem von le Rucska József végső győzelmének értékéből, akinek hét mérkőzést kellett megnyernie ahhoz, hogy mindenkit maga mögé utasítson. Nos, megtette, miként maga mögé utasított mindenkit klubtársa és párja, Ihász Veronika is a hölgyeknél, aki februárban adott életet közös gyermeküknek, és most indult azóta először bajnoki fordulón. Végigverte a mezőnyt, a fináléban az első kiemeltet, a bajnoki pontversenyt vezető Erdei Nórát is legyőzve.

STEEL EGYÉNI NEMZETI BAJNOKSÁG, 3. FORDULÓ, BUDAÖRS
Férfiak. Negyeddöntő:
Takács Gábor (Prince of Darts DSE, 1. kiemelt)–Németh Szabolcs (Partiscum DC, 8.) 2:0, Rucska József (Győri DCSE, 3.)–Berta István (Békéscsabai DSE, 11.) 2:1, Abonyi Ádám (Tápiószelei DSE, 4.)–Major Nándor (Kaposvári DK, 5.) 2:1, Darányi Zoltán (Győri DCSE)–Darók Béla (Darányi DK, 15.) 2:1.Elődöntő:Abonyi–Takács 2:0, Rucska–Darányi Z. 2:1.Döntő:Rucska–Abonyi 3:0.Nők. Negyeddöntő:Erdei Nóra (Prince of Darts DSE, 1.)–Szalai Krisztina (Prince of Darts DSE) 6–2, Harsányi Enikő (Pestszentimrei SK)–Ragoncsa Dóra (Pécsi DC) 6–1, Németh Éva (BEAC)–Végső Adrienn (Újpalotai KDCE) 6–5, Ihász Veronika (Győri DCSE)–Tihanyi Nikolett (Prince of Darts DSE) 6–3.Elődöntő:Erdei–Harsányi 6–5, Ihász–Németh É. 6–2.Döntő:Ihász–Erdei 7–4
(A férfiaknál a legjobb nyolc között már szettekre, míg a nőknél legekre játszottak.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik