Darts PL: Anderson a négy között; Taylor elkapta Van Gerwent

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.04. 22:59
A darts Premier League 14. fordulójában, Sheffieldben Gary Anderson kötelező győzelmet aratott a már biztos kieső James Wade-del szemben, Michael van Gerwen és Peter Wright után ő is megváltotta jegyét a négyesdöntőre. Az este rangadóján Phil Taylor nem sok esélyt adott a holland világelsőnek, az angol legenda ezzel életben tartotta továbbjutási esélyeit.

Peter Wright 2:0-val kezdett Adrian Lewis ellen, majd a kétszeres világbajnok egyenlített. Innentől már nem kegyelmezett a skót, 7:2-re behúzta a meccset, egyúttal biztos kiesővé tette Lewist.

Dave Chisnall fordulatos mérkőzést játszott Raymond van Barnevelddel. Az angol többször is brékelt, az 5. legben bemutatott egy 142-es kiszállót, összességében pedig 109.35-ös átlagot produkálva 7:5-re nyert. Chizzy sorozatban az ötödik meccsén nem talált legyőzőre, így tovább harcol a négyes döntőért.

Csakúgy, mint Phil Taylor. A legenda 2:1 után sorozatban 5 leget nyert Van Gerwennel szemben, majd egy „pihenő” kör után befejezte a találkozót. A holland mindössze a második meccsét veszítette el a PL-ben, Taylor pedig jó eséllyel kvalifikálta magát az elődöntőbe.

A második szakasz jövő héten Aberdeenben zárul.

DARTS PREMIER LEAGUE
14. ÁLLOMÁS, SHEFFIELD

Peter Wright (skót)–Adrian Lewis (angol) 7:2
Raymond van Barneveld (holland)–Dave Chisnall (angol) 5:7
James Wade (angol)–Gary Anderson (skót) 3:7
Michael van Gerwen (holland)–Phil Taylor (angol) 3:7

AZ ÁLLÁS

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik