Darts ob: Székely Pál és Ölei Annamária nyerte a 3. fordulót

Vágólapra másolva!
2018.04.29. 21:56
null
Székely Pál nem talált legyőzőre Kiskőrösön (Fotó: Oros Sándor)<br />
Kiskőrösön került sor a steel egyéni nemzeti bajnokság idei harmadik fordulójára, és ezúttal olyasvalakik nyertek, akik az idén még nem: a férfiaknál Székely Pál, a nőknél Ölei Annamária.

 

A 2017-es (és 2016-os, 2015-ös) magyar bajnok Székely Pál az első két 2018-as fordulóban egyaránt a nyolcaddöntőben esett ki, így két kilencedik hellyel a tarsolyában érkezett a kiskőrösi játéknapra – ahol viszont mindent vitt, miután mind a nyolc meccsét megnyerte az egyenes kieséses rendszerű, 176 indulót felvonultató viadalon. A fináléban a tavalyi csapat-világbajnokság egyik magyar résztvevőjét, Mester Zoltánt verte meg 3–2-re. Ekkorra már mindenki nagyon elfáradt az áprilisban szokatlan kánikulában, mint azt a Penge művésznévre hallgató, a Budapest Police SE színeiben versenyző játékos elmondta, „az nyert, aki a legjobban bírta erővel”.

Ő kapta egyébként a nap legrövidebb legjéért járó különdíjat: egy tortát a 11 nyilasáért.

A női dobogósok  (Fotó: Oros Sándor)
A női dobogósok (Fotó: Oros Sándor)

A hölgyeknél meglepetésre a békéscsabai Ölei Annamária lett a végső győztes – a mindössze 13 éves Laczi Viktória ellen győzve a fináléban –, így ott is sűrűsödik a mezőny, hiszen pontverseny dönt a címről hét fordulót követően. Legközelebb május végén Győrben találkoznak a legjobbak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik