Darts: kihullottak a kiemeltek a férfiaknál az ob-n

Vágólapra másolva!
2018.03.17. 21:11
Címkék
A 2018-as steel egyéni országos bajnokság második fordulóját is Székesfehérváron rendezték meg, az erősebbik nem versengése során csillaghullással, meglepetésözönnel. A hölgyeknél viszont megismétlődött a legutóbbi finálé, az első és a második kiemelt csatázott.

A férfiaknál mind a nyolc kiemelt kiesett a döntőre, amelyet Petrács Gábor (Partiscum DC) és a táncos dartsos, Nagy Csaba (Soul DC) játszott, és előbbi nyert 3:0-s szettaránnyal. Petrács verte meg egyébként az első bajnoki forduló győztesét, Takács Gábort is – aki pedig a nyolcaddöntőben a tavalyi bajnokot, Székely Pált.

Így hullottak el sorban a legjobbak, miközben fájó pontja a hazai küzdelmeknek, hogy az idei World Cup of Dartson a magyar válogatottat alkotó Alexits Tamás, Bezzeg Nándor kettős tagjainak egyike sem versenyez az egyéni országos bajnokságon.

Ami a női szakágat illeti, ott a döntőben az első kiemelt Németh Éva (BEAC) ismét legyőzte a papírforma alapján második legesélyesebbnek tartott Erdei Nórát (Prince of Darts DSE), ráadásul ismét 7–4-re. Úgy látszik, idén kettőjük között dől el a hétállomásos pontvadászat aranyérme.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik