Csupasport: Visszafelé az egy új pálya – Blaskó a Spartathlonról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.21. 18:40
Címkék
Blaskó Mihály a napokban Athénból Spártáig futott, majd vissza. Az összesen 490 kilométeres távot első magyarként teljesítette, s miután hazaért – és azonnal munkába is állt –, a csupasport.hu arra kérte, összegezze a különleges élményt.

„Futottam már itt, de visszafelé, az egy új pálya, és időnként beugrott egy festmény: fák, bokrok, távolban egy domboldal – és néhány perc múlva ez a látvány elém tárult. Hihetetlen volt, mintha minden nap láttam volna, pedig újdonság volt. Olvastam az üzeneteket, gyerünk, hajrá, úgyis sikerül – honnan tudja, gondoltam magamban, persze, jólesett a támogatás” – mondta a Csupasportnak Blaskó Mihály.„Futottam már itt, de visszafelé, az egy új pálya, és időnként beugrott egy festmény: fák, bokrok, távolban egy domboldal – és néhány perc múlva ez a látvány elém tárult. Hihetetlen volt, mintha minden nap láttam volna, pedig újdonság volt. Olvastam az üzeneteket, gyerünk, hajrá, úgyis sikerül – honnan tudja, gondoltam magamban, persze, jólesett a támogatás” – mondta a Csupasportnak Blaskó Mihály.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

A szabadidős oldalon arról is olvashat, hogy a hét végén a Testnevelési Egyetem ad otthont a junior testépítő- és fitnesz-világbajnokságnak, amelyen rekordrészvétel várható. A hazai szövetség mindent megtesz, hogy jó házigazda legyen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik