Csupasport: Szőnyi Ferenc, bengáli tigris a Himaláján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.10. 15:35
Az összetett ultratriatlon-világbajnok Szőnyi Ferenc a csupasport.hu oldalnak adott interjújában beszélt a kezdetekről, a kegyetlennek tűnő próbatételekről, és az idén kapott Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetéséről is.

„Tavaly a Hell Ultra nevű versenyen – szintén a Himalájában – felkértek a szervezők, hogy bizonyítsam be, valóban teljesíthető a négyszáznyolcvan kilométeres táv. Nagyon nehéz volt, lent a völgyekben huszonöt Celsius-fok, éget a nap, majd néhány óra múlva ötezer méteren pedig ropog a hó a talp alatt" – mesélte Szőnyi Ferenc oldalunknak adott nagyinterjújában, amelyben azt is elárulta, mit szimbolizál a kezén lévő tigristetoválás.„Tavaly a Hell Ultra nevű versenyen – szintén a Himalájában – felkértek a szervezők, hogy bizonyítsam be, valóban teljesíthető a négyszáznyolcvan kilométeres táv. Nagyon nehéz volt, lent a völgyekben huszonöt Celsius-fok, éget a nap, majd néhány óra múlva ötezer méteren pedig ropog a hó a talp alatt" – mesélte Szőnyi Ferenc oldalunknak adott nagyinterjújában, amelyben azt is elárulta, mit szimbolizál a kezén lévő tigristetoválás.

A teljes interjú elolvasható a csupasport.hu oldalon, ahonnan ezúttal megtudhatjuk azt is, mire jó a kamásli, az egyik legolcsóbb, de leghasznosabb túraeszköz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik