Csupasport: Szilveszterkor futás után ki bírja a bulit?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.27. 20:02
Címkék
Kiadós, majdnem maratoni távon is futhatnak a résztvevők a jubileumi 25. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathonon, amelyen valószínűleg ismét több mint 500 futó indul az év utolsó napján.
Nemcsak virslivásárlással és a lencsefőzelék elkészítésével lehet készülni az év utolsó napjára és az új évre, Zalaegerszegen immár huszonötödször maratoni futással búcsúztatják az óévet, és köszöntik az új esztendőt. A 25. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathon amolyan baráti összejövetel, miközben a rövidebb és hosszabb távokon indulók teljesítménye is kalapemelést érdemel.„Több szempontból is különleges az esemény – kezdte Kocsis Tamás, a 25. Egerszegi Decathlon Mountain Man Marathon főszervezője. – Egyrészt nem mindennapi a szilveszteri időpont, ráadásul a várost körülölelő dombok, hegyek szinte mindegyikére felfutnak a résztvevők. Másrészt az év utolsó napján futni – pláne maratoni távot – nem mindennapi teljesítmény.”

A Csupasport oldalán ezen kívül olvashatnak a nőről, aki férjével a híres, „halálos” buszt kereste Alaszkában, de mielőtt megtalálta volna a járművet, belefulladt a Teklanika folyóba.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik