Csupasport: szendvics dupla hússal – ez Csécsei Zoltán éve

I. SZ.I. SZ.
2020.10.22. 18:28
Címkék
Csécsei Zoltán terepfutóként is próbára tette magát, sőt nem is vallott szégyent, hétvégén pedig már a 24 órás országos bajnokság vár rá.

„Szimmetrikusan alakul az évem, hiszen 24 órás versennyel, a futópados világcsúccsal kezdtem, aztán volt két Ultrabalaton, most pedig ismét 24 órás viadalom lesz, tükrözöm a tavaszomat. Olyan az évem, mint egy szendvics, dupla hússal a közepén” – mondta a csupasport.hu oldalnak Csécsei Zoltán, aki elsősorban az Ultrabalaton Trailről beszélt a szabadidős oldalnak.„Szimmetrikusan alakul az évem, hiszen 24 órás versennyel, a futópados világcsúccsal kezdtem, aztán volt két Ultrabalaton, most pedig ismét 24 órás viadalom lesz, tükrözöm a tavaszomat. Olyan az évem, mint egy szendvics, dupla hússal a közepén” – mondta a csupasport.hu oldalnak Csécsei Zoltán, aki elsősorban az Ultrabalaton Trailről beszélt a szabadidős oldalnak.

A Csupasporton olvashatnak riportot Suhajda Szilárddal, a hegymászó Klein Dáviddal ismét megcélozza a Mount Everestet oxigénpalack nélkül.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek