Csupasport: Szabó Zsófi színésznő az egészségmegőrzés miatt fut

Janzsó Miklós/CsupasportJanzsó Miklós/Csupasport
Vágólapra másolva!
2020.08.14. 18:11
Az RTL Klub Reggeli műsorvezetője május végén úgy döntött, újra futócipőt húz, és eredményéről folyamatosan tájékoztatja követőit. Jó idővel a K&H mozdulj! félmaratonon is célba ért.
A karantén sokakat arra ösztönzött, hogy változtassanak életmódjukon, s egyre többen kezdtek el mozogni. Szabó Zsófi is arra használta fel ezt az időszakot, hogy újra futni kezdjen. Ez azonban nem egy új hobbi nála, csupán visszatért az alapokhoz.„Egész életemben sportoltam „Egész életemben sportoltam – kezdte a színésznő, az RTL Klub Reggeli műsorvezetője. Gyermekkoromtól kezdve versenyszerűen lovagoltam, majd ezt követően elkezdtem futni. Nem is ment rosszul, egy félmaratonit is teljesítettem.”

Aztán 2017 decemberében megszületett kisfia, Mendel.

„Amikor megszületett, abbahagytam a rendszeres sportolást. Nem szerettem volna még kis időre sem magára hagyni, és sokszor felébredt éjszakánként. A család és a munka mellett egyszerűen nem voltam képes edzeni. Aztán a karantén alatt azt néztem, hogy az egyik barátnőm, aki háromgyerekes anyuka, rendszeresen jár futni – ez nekem is erőt adott. És elképesztően jó volt újra mozogni! Azzal, hogy futok, megteremtem magamnak az »énidőt«, amire szükségem van.”

További részleteket megtudhat a csupasport.hu weboldalon.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik