Csupasport: Rakonczay idő előtt hazatért az Atlanti-óceánról

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.02.05. 18:59
Idő előtt, már kedd este Magyarországra érkezett Rakonczay Gábor extrém sportoló, akinek legújabb expedíciója nem a tervek szerint alakult. Ám így sem adja fel, újra nekivág suppal az Atlanti-óceánnak.

„Az az igazság, hogy nekem most nagyon nem itt kellene lennem. Persze, egyrészt nyilván örülök, hogy épségben hazaértem, de ennek a landolásnak inkább két hónappal később kellett volna megtörténnie” – kezdte az elsőként a Csupasportnak interjút adó óceáni evezős, aki egy szál suppal próbált meg átkelni az Atlanti-óceánon, de meg kellett szakítania az utat.„Az az igazság, hogy nekem most nagyon nem itt kellene lennem. Persze, egyrészt nyilván örülök, hogy épségben hazaértem, de ennek a landolásnak inkább két hónappal később kellett volna megtörténnie” – kezdte az elsőként a Csupasportnak interjút adó óceáni evezős, aki egy szál suppal próbált meg átkelni az Atlanti-óceánon, de meg kellett szakítania az utat.

A balul sikerült kísérletről bővebben beszélt a csupasport.hu oldalnak, amelynek azt is elmondta, hogy nem adja fel, ősszel újra belevág.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik