Csupasport: Plesz Botond sikere a Balatonman Kenesén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.09.15. 18:17
Címkék
Plesz Botond a közelmúltban tagja volt a Csupasport sztárváltójának, a hétvégén megnyerte a neves triatlonversenyt az iron távon, közben edzőként 16 tanítványának teljesítményét is figyelte.

Összesen csaknem ezer induló állt rajthoz hétvégén a Primavera Balatonman Kenesén, amelyen a triatlonosok a középtávú országos bajnokság mellett speciál és iron távon is versenyeztek. A férfiaknál Tarnai László, a nőknél Koronika Judit győzött, iron távon pedig Plesz Botond nyert 9 óra 13 perc 55 másodperces idővel.

A Balatonman Pro Team futás szekcióját vezető, futókkal és triatlonosokkal dolgozó edző nemrég tagja volt a Csupasport Ultrabalatont teljesítő sztárváltójának, most pedig hosszú idő után végre ismét élőben versenyezhetett.

„A Csupasport sztárváltóját is nagyon élveztem, de mondanom sem kell, élőben versenyezni teljesen más, éppen ezért nagyon vártam már a kenesei rendezvényt – mondta lapunknak Plesz Botond. – Nyáron sokáig beteg voltam, utána minden verseny elmaradt, amin indultam volna, így az idén ez volt az első, amelyen végre ténylegesen rajthoz állhattam. Igazi triatlonos idő volt, nagyszerű hangulattal, az Ironman-versenyek egyébként is mindig különlegesek."

További részleteket megtudhat a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik