Csupasport: Milata meditációs sikere az Ultrabalaton Trailen

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.10.21. 13:48
Címkék
Nagyjából egy évvel ezelőtt robbant be a hazai terepfutó-köztudatba a felvidéki Szádalmáson élő Patrik Milata, aki akkor 7:14-es pályacsúccsal nyerte meg a nagy presztízsű Piros 85-öt. A hétvégén a Burger King Ultrabalaton Trailt rendezték meg, és ismét Milata-siker született, hiszen 9:26:57 alatt teljesítette a kétszáz méter híján 110 kilométeres távot, csaknem egy órával előzte meg a második helyen célba érő, az idén elképesztően sok versenykilométert futó Csécsei Zoltánt.

„Amolyan meditációs verseny volt, hiszen kevés emberrel találkoztam – mondta Milata a csupasport.hu oldalnak. – Szinte a legelején megléptem, aztán turistát alig láttam, csak a lelkes, csupa szív önkéntesekkel találkoztam, akik remekül tették a dolgukat.” „Amolyan meditációs verseny volt, hiszen kevés emberrel találkoztam – mondta Milata a csupasport.hu oldalnak. – Szinte a legelején megléptem, aztán turistát alig láttam, csak a lelkes, csupa szív önkéntesekkel találkoztam, akik remekül tették a dolgukat.”

Milata először vett részt az eseményen, de reméli, nem utoljára, hiszen nagyon élvezte a kiemelkedően jól szervezett versenyt – részletek a csupasport.hu oldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik