Csupasport: mégis, milyen drága, ha squasholni akarunk?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.07. 18:38
A csupasport.hu munkatársa utánajárt, mennyibe kerül, ha a nem éppen a legolcsóbb sportág hírében álló squash mellett tesszük le voksunkat.

Menedzsersport, drága sport, csak gazdagoknak, prémium-kikapcsolódás – jó néhány, anyagilag negatív sallang kapcsolódik a squash-hoz. Elég ha csak abból indulunk ki, hogy 2000 forint alatt gyakorlatilag lehetetlen Budapesten pályát bérelni, de inkább 3000 forint körül tervezzünk, s ha ezt felezzük is, viszont szeretnénk tartani a heti három sportolást – ami összeállításaink korábbi részében is kritérium volt –, akkor csak a pályabérlés 5000 forint körül lesz hetente. Az éves szinten több mint negyedmillió forint, szóval amíg a futás kétszázezer forint alatt maradt éves szinten, addig itt másként kell terveznünk. Hogy hogyan, arra válasz a csupasport.hu részletes cikkében.csupasport.hu részletes cikkében.

Ezen kívül arról is olvashatnak az oldalon, mit esznek a hegymászók a Mount Everesten, kaphatnak tanácsokat, hogyan válasszák ki az ideális bringás cipőt, és persze Lubics Szilvia személyes beszámolóját is, aki negyedikként ért célba a kőkemény sivatagi futáson Chilében, az Atacama Crossingon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik