Csupasport: magyar testépítő az Arnold Classicon

Vágólapra másolva!
2021.09.24. 14:59
null
Az Arnold Sports Festival része a klasszikus testépítés – ebben indul Molnár Péter is (Fotó: Csupasport)
Szeptember 25-én, szombaton rendezik a világ testépítőinek második legrangosabb erőfelmérőjét, az Arnold Classicot, amelyen a Mr. Olympiára készülő Molnár Péterért izgulhatunk.

 

Már csak néhány nap van hátra az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Arnold Classicig, amely a Mr. Olympia után a világ második legrangosabb testépítő-viadalaként jegyeznek. A két megméretés között az a lényegi különbség, hogy a Classicon jóval több kategóriában szállnak harcba az elsőségért, és nem az agyonpumpált izmok versengése a lényeg.

Az Arnold Classicról tudni kell, hogy a többnapos Arnold Sports Festival egyik, profi testépítőknek rendezett viadala, amelyen több Mr. Olympia-győztes is megfordult már. A fesztivál része még a klasszikus testépítés – ebben indul Molnár Péter is –, illetve a hölgyeknek rendezett fitnesz- és bikini kategóriák. Utóbbiban, egész pontosan a bikinifitnesz C-kategóriában Kocsis Alexandra nyert 2016-ban, amit sporttörténeti pillanatként jegyeztünk fel.

Az esemény beharangozóját megtalálják a Csupasporton, ahol olvashatnak egy beszélgetést Lőw Andrással is, aki huszonnegyedik alkalommal indult pénteken az ultrafutók nem hivatalos világbajnokságán, a Spartathlonon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik