Csupasport: Kovács „Kokó” István a levegőben talált rá új szerelmére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.12. 18:26
A repülőgépen jött a megvilágosodás az olimpiai és profi világbajnok ökölvívónak, hogy milyen sportágban találja meg magát újra. Kovács „Kokó” István sorsfordító pillanata mellett a csupasport.hu oldalon a megfelelő sportágválasztásról is olvashatnak tanácsokat.

„Ironman? A repülőgépen érintett meg igazán... Tudom, úszás, kerékpározás, futás, vagyis nincs benne repülés, de nekem mégis sorsfordító pillanat volt. Mondhatom, minden a futással kezdődött, a triatlon, az Ironman iránti vonzalom. Ebben a társaságban úgy tartják, az ember fut, egyre csak fut, aztán továbbfejlődik, és triatlonozni kezd” Kovács „Kokó” István vallomása, hogy az ökölvívást követően milyen sportban talált szerelemre.„Ironman? A repülőgépen érintett meg igazán... Tudom, úszás, kerékpározás, futás, vagyis nincs benne repülés, de nekem mégis sorsfordító pillanat volt. Mondhatom, minden a futással kezdődött, a triatlon, az Ironman iránti vonzalom. Ebben a társaságban úgy tartják, az ember fut, egyre csak fut, aztán továbbfejlődik, és triatlonozni kezd” Kovács „Kokó” István vallomása, hogy az ökölvívást követően milyen sportban talált szerelemre.

Részletek acsupasport.huweboldalon, ahol szakírónk, Tamás Rita a megfelelő sportágválasztásról ad tanácsokat egyebek mellett időzavarban szenvedőknek, túlsúlyosoknak vagy éppen pánikbetegeknek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik